Νέες εγκαταστάσεις για τους μικρούς μας φίλους

Ο χώρος έτοιμος 2.10 μήκος Χ 1.20 βάθος Χ 2+ ύψος!

Το πρώτο μου ζευγαράκι έκανε τα εγκαίνια της νέας κλουβάρας!

DSC09540.jpg

DSC09544.jpg

read more -> http://gardeli.blogspot.com/[/dls]

Αγαπητέ μου κύριε Καρακώνσταντάκη, δεν έχω λόγια για την υπέροχη δουλειά σας! Πάντα τέτοια και καλή συνέχεια και σύντομα με καινούρια είδη πουλιών! Επίσης, το βασικότερο: καλές ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ! Πραγματικά, υπάρχουν πάρα πολλά είδη σπίνων-Finches που μπορείτε να αποκτήσετε! Φιλικά ο θαυμαστής σας Αμβρόσιος!

τι ειναι το αυτοματο συστημα ανατολης δυσης και τι ειναι αυτες οι λαμπες που αναφερεις συντεκνε; μετα τον αθανατο θα μου βρεις κι αλλη δουλεια μου φαινεται!

κατι παρομιο εχω κανει κι εγω με τρεις χρονοδιακοπτες αλλα πιο ερασιτεχνικο. Αραγε υπαρχει σουγκο φις με ντιμερ η καποιο ντιμερ τελος παντων που να κανει τη διαδικασια πιο ευκολη και πιο φυσικη;

Ηλία από ηλεκτρολογικά δεν έχω ιδέα! Στον σύλλογο μας έχει βρεθεί ένα παιδί που ξέρει από αυτά -και έχει φτιάξει και 3-4 σε φίλους του- και μου είπε ότι θα κοστίσει κάπου 150 ευρώ. Αναλόγως μπορεί να πάει και στα 200 ευρώ.

Προς το παρόν όμως το τρενάρω. :D

Μια χαρά γίνεται όμως η δουλειά και με χρονοδιακόπτες όπως λες. Το έχουν κάνει πάρα πολλοί και είναι οικονομικότερο!

Το θέμα της ''ασφάλειας'' από κλοπές αφού ο χώρος δεν είναι ''δικός σου'', το έχεις σκεφτεί Άλεξ;

εχω βάλει μια ψευτόπορτα... Πρέπει να ανέβουν 1ο όροφο, και να περάσουν μπροστά από κατοικημένα 2 διαμερίσματα, για να πουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι! +τα λουκέτα της κλούβας...

8pr3.png

Back