Γενικά Νέο κοκατίλ, Και το όνομα αυτού Κίμπα!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης niva2gr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

niva2gr

PB Member
Εγγραφή
20 Ιουλ 2008
Μηνύματα
965
Πόλη
Λιβαδειά
Κίμπα στη γλώσσα των Αβοριγινών της Αυστραλίας σημαίνει "καιόμενα βάτα". Όνομα και πράγμα! Ο/Η Κίμπα είναι κοκατίλ με κότσια που ξέρει να εκφράζει τη γνώμη του/της και να την υποστηρίζει.

Βασικά πριν απο 20 λεπτά μπήκαμε σπίτι (η ώρα είναι 10.25 το βράδυ περίπου). Φύγαμε απο το σπίτι του Άγγελου κατά τις 3.20, απο το Βόλο φύγαμε στις 4 παρά 5, και απο τη Λάρισα φύγαμε στις 6.20 το απογευμα. Όλη τη διαδρομή την κάναμε με τρένο, και μάλιστα στο πίσω βαγόνι, δεδομένου οτι δεν ειχαμε θέση. Παρόλη τη φασαρία και το κούνημα του τρένου αυτή (τη θεωρώ κορίτσι) έμεινε ψύχραιμη στο μικρό κλουβάκι μεταφοράς και όταν κάποιος περίεργος ξεπερνούσε τα όρια της αδιακρισίας άνοιγε το λοφίο και δάγκωνε τα κάγκελα!

Όταν φτάσαμε στο σπίτι μπήκε μόνη της, και χωρίς πίεση στο μόνιμο κλουβί της, περιεργάστηκε λίγο τα παιχνίδια και μετά όρμηξε στο φαΐ. Τώρα είναι σκεπασμένη η πριγκηπέσσα και υποθέτω οτι κοιμάται. Επειδή σήμερα ταλαιπωρήθηκε πολύ δεν ήθελα να την ζαλίσω με φωτογραφίες αλλά αύριο θα τις έχετε οπωσδήποτε!
 
Να σου ζησει.. Περιμενουμε απο αυριο τις φωτογραφιες πως και πως.

Μην ξεχασεις να αλλαξεις τις πληροφοριες σου τωρα(αναφερομαι στο"προς το παρον κανενα")
 
Μαρία να σου ζήσει το κοκατιλάκι, να το χαίρεσαι και να περνάτε άπειρες ώρες μαζί διασκεδάζοντας και παίζοντας!
 
Καλοριζικο Μαρακι μου! Να το χαιρεσαι το Κιμπακι μας!hug:
Και τι ωραιο ονομα... Κιμπα... Ετσι δεν θα εχεις προβλημα με αλλαγες αργοτερα!
Περιμενουμε φωτο με το τελειο κλουβακι του/της
 
Αχ, δίκιο έχεις βρε Φώτη! Θα παω αμέσως να το αλλάξω! Όσο για αύριο... έχει φωτογραφίες απο Κίμπα, κλουβί, και ολική αλλαγή στο προφίλ!
 
Καλοριζικο Μαρια! Να χαιρεσαι το νεο σου μωρο, ωραιο ονομα του εδωσες! Περιμενουμε φωτογραφιες απο το νεο του σπιτι, τυχερο που θα βρισκεται κοντα σου:D
 
Επιτελους Μαρακι αυτο που περιμενες εδω και καιρο εγινε! Να σου ζησει ο/η Κιμπα! Να το χαιρεσαι το μικρακι σου και να περασετε υπεροχες στιγμες μαζι! Περιμενουμε φωτογραφιες και αντιδρασεις αυριο!(Καλη ξεκουραση και στους δυο σας!)
 
Ναί, τώρα καλή μας όρεξη και καλό μας ύπνο! Η μικρή το έχει ήδη ρίξει στον ύπνο στο πιο παράξενο και άβολο σημείο του κλουβιού! Στην πάνω-πάνω πατήθρα που δεν αφήνει αρκετό ύψος απο πάνω ώστε να μπορεί να στέκεται όρθια! Περι ορέξεως...
 
Επιτέλους Μαράκι, πήρε τέλος η αγωνία και η ανυπομονησία σου! 🙂 Να είναι πάντα γερό και να μας ενημερώνεις για την συμβίωσή σας! Εννοείται ότι περιμένουμε πως και πως φωτογραφίες!
 
Ναί! Η ανυπομονησία πέρασε! Αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού είμαι εντελώς πρωτάρα, αλλά ταυτόχρονα αρχίζουν και τα καλυτερα!
 
Μην ανησυχείς, με τη βοήθεια όλων μέσα στο forum θα τα πάτε μια χαρά! Άλλωστε, φρόντισε ο Άγγελος -και μπράβο του!- να "ζήσουμε" την ανάπτυξη του μικρού σου μέσα από τις καθημερινές φωτογραφίες, ώστε το αγαπήσαμε όλοι σαν να ήταν δικό μας!
 
ενα μεγαλο μπραβο στον αγγελο για το δωρο
κ πολλες ευχες στη μαρια μας, για την κιμπα της! 🙂
[.. Κ μενα κατι μου λεει ειναι κοριτσι]😛

περιμενω τις φωτο με ανυπομονησια
να το χαιρεσαι μαρακι το ζουζουνι σου!:D
 
Ο Άγγελος είναι απο τα καλύτερα παιδιά, και αυτό φαίνεται και απο τον τρόπο που φροντίζει και μεγαλώνει τα πουλιά του!
 
Άντε Μαρία... Καλώς τα δέχτηκες! Να σου ζήσει το μωράκι! Περιμένουμε φωτο μόλις ξεκουραστεί από το ταξίδι...
 
αντε ωραια...
αφου ηταν και υσιχη στο ταξυδι... Την πατυθρα κατεβασε την λιγο γιατι ολα τα πουλια(ή τα περισσοτερα) κοιμουνται στο ψυλοτερο σημειο μεσα στο κλουβι...
να την χαιρεσε... Και να σε χαιρετε!
 
Καλως το δεχτηκες και να το χαιρεσαι το νεο πουλακι! :D

Ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος διαλεξε και παλι σωστα για το μονιμο σπιτι του μωρου!
Περιμενουμε τις φωτογραφιες σημερα οπωσδηποτε, μη μας ξεχασεις!:D
 
Μαράκι να σου ζήσει!
Η Κάρμα περιμένει φωτογραφίες να δει την αδελφή της😛
 
Back
Top