Ναι καλύτεραΤον ρωτησα πως θα μεταφερθεί κ μου ειπε σε χαρτοκουτο παροτι προτεινα να πληρωσω κλουβακι μεταφορας
Γιατι το χαρτόκουτο λιγάκι ριψοκίνδυνο και για τόσες ώρες
Μήπως ειναι λιγάκι ρίσκο η όλη μεταφορά ;
Ναι καλύτεραΤον ρωτησα πως θα μεταφερθεί κ μου ειπε σε χαρτοκουτο παροτι προτεινα να πληρωσω κλουβακι μεταφορας
Θετικές σκέψειςΤο χαρτοκουτο απο παπουτσια ηταν οντως ευρηματικό, αλλα δεν ξερω αν θα μπει σε τετοια διαδικασια, εγω οταν ξαναμιλησω μαζι του θα του το στειλω γιατι ακομη αναμενονται αποτελεσματα dna, μπορει παλι να μαστε η Γουεντυ κι εγω ατυχοι
Κάνε υπομονή. Δε χρειάζεται βιασύνη και στο τέλος θα βρεις την κατάλληλη παρέα για τη Γουέντη. Θα είσαι σε συνεχή αναζήτηση και όποτε βρεθεί. Να τη χαίρεσαι!Ολο αυτο το διαστημα που ρωταω κ ψαχνω νιωθω λες και αναζητω το πιο σπάνιο ειδος παπαγαλου!
Καλημερα αν μπορει να σου στειλει οTzavegio πουλακι μην το σκεπτεσε καθολου! Ειναι πολυ καλος ο Γιωργος εμπειρος και πολυ ενταξι ανθρωπος ειναι αθηνα και εχω παρει απο αυτον λουρακι για το ζακο μου και μεσο αυτου εχω κανει και τεστ dna τομ εχω συναντησει και με εχει βοηθηση πολλες φωρες σκεψου πως το τεστ το εκανα μου εστειλε την απαντηση και ειχα ανχωθει για να το πληρωσω σε αυτον αφου εκεινος ειχε στειλει τα χρηματα και εκεινος που ελεγε να μην ανχονομαι οποτε μπορεαψ θα βρεθουμε και του τα δινωΕχω ψαξει παντου, μεχρι και facebook εκανα που δεν ειχα μπας και βρω εκει, τιποτα… μαλλον δεν ειναι και η εποχη τους. Τελικα απευθύνθηκα σε εναν απο Αθηνα που μου ειπε οτι εχει ενα 3 μηνων και αναμένουμε τεστ dna για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αγορακι. Δεν μου αρεσει η ιδεα του πολυωρου ταξιδιου αλλαξει πιστεψε με το εψαξα, ρωτησα, εβαλα αγγελίες και τζιφος
Βρηκα τον Tzavegio που πολλοι απο εδω ειπαν τα καλυτερα.
Ακριβώς αυτό εξηγώ... ίσως με όχι όση σαφήνεια χρειάζεται αλλά είναι δύο διαφορετικού τύπου δαχτυλίδια..Γι αυτό ρωτάμε κύριε Γιάννη πως το κάνει η Αριάδνη τη στιγμή που αναφέρει πως το κόβει.
Είναι πλαστικά... Δεν είναι σιλικόνης.Για πλαστικά φαίνονται.
Με αυτη τη φραση με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΆ εμενα μιας και εγω με αυτη τη σκεψη πορευομαι στη σχεση μου με τα πουλακια μου!θεωρω οτι θα ναι ωραιο να εχω ενα ερωτευμενο κι αγαπημενο ζευγαρακι και μακαρι αργοτερα και την οικογενεια τους κι οχι εγωιστικα να το θελω να αγαπά μονο εμενα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας