Φροντίδα Να αφήσω την κούνια για να κοιμάται το πάροτλετ;

tselehub

PB New Member
Εγγραφή
28 Αυγ 2017
Μηνύματα
121
Πόλη
Βόλος
Καλησπέρα, για το παροτλετ μ έχω άλλο κλουβί για ύπνο. Κ έχω μια κούνια και μια πατηθρα. Πιο ψηλά βέβαια είναι η κούνια κ κοιμάται εκεί εδώ κ μήνες. Είναι πιο σωστό να βάλω μια σωστή πατηθρα ψηλά κ να βγάλω την κούνια?
 
Αφού έχει κάνει την επιλογή του εγώ θα το άφηνα. Γιατί έχεις άλλο κλουβί για τον ύπνο;
Γιατί κοιμάται σε άλλο δωμάτιο
[automerge]1623017141[/automerge]
@jk1980 Και επειδή έχω δει ότι μερικά κοιμούνται στο ένα πόδι...αυτή η κούνια πιάνει στο κέντρο όχι με δύο γατάκια. Οπότε άμα θέλει ν κάτσει στο ένα πόδι θα μπαταρει προς την μία πλευρά. Δεν μπορεί δηλαδή αν θέλει
 
Καλησπέρα, για το παροτλετ μ έχω άλλο κλουβί για ύπνο. Κ έχω μια κούνια και μια πατηθρα. Πιο ψηλά βέβαια είναι η κούνια κ κοιμάται εκεί εδώ κ μήνες. Είναι πιο σωστό να βάλω μια σωστή πατηθρα ψηλά κ να βγάλω την κούνια?
Γειά σου!Εφόσον έτσι το βολεύει θα σε συμβουλευα κ εγω να την αφήσεις και εμένα η δικιά μου κοιμάται κάποιες φορές σε μια από τις κούνιες της συνήθως στην στρογγυλή οπότε έτσι βολεύονται,για αυτό αν είναι μην την βγάλεις.🤗
 
Η Ίρις κοιμάται πάντα στην κούνια το βράδυ. Μάλιστα, αν δεν μπορέσει για κάποιο λόγο, κοιμάται πολύ χειρότερα, την ακούω που αναπουπουλιάζει κάθε τόσο (κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο). Δεν είναι πρόβλημα να κοιμούνται σε κούνια. Αφού αυτό αρέσει στο πουλάκι, γιατί να το βγάλεις? Εκτός κι αν έχεις διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, πχ αν είναι απόα υτές τις πλαστικές, τις πολύ λεπτές μπορεί να ενοχλήσει τα πόδια, αλλά αυτό διορθωνεται με καινούργια, ξύλινη κούνια.
[automerge]1623069298[/automerge]
κάτσει στο ένα πόδι θα μπαταρει προς την μία πλευρά. Δεν μπορεί δηλαδή αν θέλει
Η Ίρις πάντα κοιμάται στο ένα πόδι και σπανίως στην μέση της κούνιας, η οποία επίσης είναι σαν την δική σου. Πάντα γέρνει στο πλάι και έχει πλάκα, αλλά δεν την ενοχλεί στο ελάχιστο.
 
Έτοιμη για ύπνο. Ναι μεν γέρνει η βάρκα, αλλά δεν την νοιάζει. Αν την νοιάξει, αρχίζει τα ακροβατικά μέχρι να βρει ένα σημείο που την βολεύει. Τις προάλλες την βρήκα γατζωμένη από την ασφάλεια με το ένα πόδι, και το άλλο συν το ράμφος στο ξύλο. Τελικα τα κατάφερε, όπως πάντα. έχει απίστευτη πλάκα, και είναι ενδεικτικό και του πόσο ευλύγιστα είναι. Όταν πάψει να φοβάτι,αι πολύ, θα την βγάλω βίντεο.

IMG_20210607_204813.webp
 
Back
Top