Αναπαραγωγή Να βάλω τα πουλιά στις ζευγαρώστρες με κάγκελο χώρισμα;

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολους.Φετος πρωτα ο θεος θα βαλω δυο ζευγαρακια.Στα αρσενικα εχω αρχισει προετιμασοα τα εχω φερεξ σε ενα καλο επιπεδο θελουν λιγο δουλιτσα ακομη.Οι θυληκες ειναι σχεδον απυρωτες.Να βαλω τα πουλια στις ζευγαρωστρες με καγκελο χωρισμα και να αρχισω προετιμασια πιο εντατικη?Το μονο που με φοβισεο ειανι τα σεναρια για κακοκαιρια.θα ειναι σε εσω τερικο χωρο που ακολουθει τον φυσικο κυκλο ημερες με διαφορα θερμοκρασιας καποιων βαθμων.Δεν θελω να βιαζομαι με αποτελεσμα.ασπορες γεννες
 
Πως τα έχεις τώρα; Σε μονά κλουβιά; Βλέπονται τα πουλιά;
 
Τα αρσενικα ειναι σε μονα κλουβια.οι δυο θυληκες ειναι μαζι.επι της ουσιας μονο το βραδυ περνανε μαζι στον ιδιο χωρο.ουσιαστικα χεν εχουν καμια τρομερη επαφη.
 
Πρέπει να αρχίσουν να ακούνε το τραγούδι των αρσενικών για να ξεκινήσουν και αυτές να ενεργοποιούνται.
 
Εξαρτάται από το πότε σκοπεύεις να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή. Έχεις κάνει κάποια διατροφική προετοιμασία στα πουλιά; Αν έχεις ξεκινήσει, πρέπει τουλάχιστον να τα έχεις στον ίδιο χώρο να ακούνε το ένα το άλλο.

Ξεκίνησε έτσι και όταν δεις ότι υπάρχει δραστηριότητα και ενδιαφέρον, μπορείς να τα βάλεις μαζί με χώρισμα.
 
Καλησπερα σε ολους.Τα πουλια μολις τωρα μπηκαν στις ζευγαρωστρες .Δυο τα ζευγαρακια για φετος.Οι θυληκες στα δεξια τα αρσενικα στα αριστερα των κλουβιων.ο ενας ο αρσενικος ειναι λιγακι μεγαλος σε ηλικια γυρω στα 6 με 7 ετη αλλα κελαιδαει ακαταπαυστα και ειναι πυρωμενος απο οτι ειδα.Θα ηθελα να κρατησω πουλια απο αυτο το πουλι για αυτο επειχηρω αυτη τη διασταυρωση.η κιυρινη θυληκια φαινεται καλυτερα πυρωμενη εχει ισιωσει η αμαρα της ενω η ασπρη οχι ακομη (η αμαρα δεν εχει ισιωσει καλα).Μονιμη αυτη η θεση των πουλιων.ευελπιστω για τα καλυτερα.Πεειμενω τις γνωμες σας.καλη αρχη σε ολους.
 

Συνημμένα

  • 20210307_160616.webp
    20210307_160616.webp
    83,9 KB · Προβολές: 41
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ομορφες ευχες σας.Απο το στομα σας καο συου θεου τ αυτι.Το αγχος και η αγωνια για την επιτυχια με κυριευουν!

Συο νερο ειναι πολυβιταμινη θα βαλω και στα θυληκα απλα εβαλα λιγο νωριτερα στα αρσενικα
 
Παιδια καλησπερα!τωρα πηγα να.δω τα πουλια.Ακουσα καποιο πουλακι να σιγο τραγουδα.Ξαφνιαστικα γιατι δε νομοζω να ειναι τα αρσενικα μου.Η μια θυληκια ειναιπυρωμενη και φαινεται καθαρα το φυλο της.Η αλλη θυληκια η ασπρη δεν ειναι πυρωμενη τοσο πολυ η αμαρα της κανει μια καμπυλη αλλα δεν μοιαζει με αρσενικο.Δεν θελω να πιστευω πως ειανι αρσενικο θα καταρευσουν τα σχεδια μου.Μπορει να κανανε λαθος τρεις ανθρωποι?Ο εκτροφεας ο πετσοπας και εγω?
 
@Τασος ο καναρινας Αν μπορεσεις καποια στιγμη βγαλε μια φωτογραφια!Η καμπυλη που λες ειναι περιεργη για να ειναι σε καναρα! Αν οντως ειναι κοριτσι ειναι πυρωμενη!😎
 
Δεν προλαβαινω να πιασω το πουλακξ και να το φυσιξω.σας εβγαλα δυο φωτο εστω για το σωμαυοτυπο.αφηστε που δεν θελω να τα ανυσυχω και συνεχεια
 

Συνημμένα

  • 20210308_172707.webp
    20210308_172707.webp
    144,3 KB · Προβολές: 30
  • 20210308_172931.webp
    20210308_172931.webp
    32,6 KB · Προβολές: 31
@Τασος ο καναρινας Ειναι πολυ ομορφο 😍 Τωρα το σωματοτυπο δεν μου λεει εμενα κατι!Ναι αστο, γιατι τωρα που ειναι η εποχη ζευγαρωματος μην τα ενοχλουμε συνεχεια!Καλη συνεχεια ευχομαι και ελπιζω να ειναι κοριτσακι😊Η πορεια θα το δειξει😉 Καλη επιτυχια!
 
Back
Top