Γενικά Να κόψω τα φτερά του κοκατίλ μου;

Τώρα είδα ότι αποφασίστηκε, ελπίζω να πάνε όλα καλά.
[automerge]1573653809[/automerge]
Δυστυχώς το κακό έγινε...😟
Δεν έπρεπε να ακούσω... Και τώρα στενοχωριέμαι.. Στο προηγούμενο δε τα είχα κόψει ποτέ.. Σιγά σιγά πιστεύω όλα να πάνε καλά...
Να το πρόσεχετε και οπως σας είπαν θα επανέλθει σε λίγους μήνες, μην ανησυχείτε. Καμία φορά πανικοβαλόμαστε για την ασφάλεια τους όταν είναι μικρά και άγαρμπα... (και γω το χα σκεφτεί αλλά ευτυχως συγκρατηθηκα με αυτά που διάβασα).
 
Τελευταία επεξεργασία:
H απόφαση για το αν θα κόψουμε ή οχι τα φτερα του πουλιού είναι πανεύκολη, παίρνεται σε μόλις 24 ώρες. Απλά δένουμε τα πόδια μας μεταξύ τους και ζούμε μια μέρα έτσι. Αν το διασκεδάσουμε στη σκέψη να ζήσουμε 1-3 χρόνια έτσι (τόσο θα διαρκέσει για το πουλί σε "ανθρώπινο χρόνο" καθώς η ζωή τους δεν είναι οση η δική μας), τότε κόβουμε και τα φτερα του πουλιού.

Με μια μέρα ζωής με τα ποδια δεμένα νομίζω θα προσομοιάσουμε την αντίστοιχη ζωή του πουλιού χωρίς φτερά ή με "μισα" φτερά.

Επ' ουδενί δε θελω να "κατηγορήσω" κανέναν, ο καθένας έχει αλλο τρόπο σκέψης και διαφορετικές αντιδράσεις και φυσικά μπορεί να μην είναι το ίδιο τυχερος με άλλους σε θέματα πληροφόρησης και είναι απόλυτα σεβαστό, απλά κάθε φορά που το συγκεκριμένο ζήτημα (κόψιμο φτερών) ανεβαίνει στον "αφρό" θέλω να παραθέτω και τη δική μου γνώμη απλά ως τροφή για σκέψη.
 
Αν και πολύ καινούρια στο κλαμπ δεν θα έκοβα ποτέ τα φτερά στο πουλάκι. Για μένα είναι σαν να κόβεις τα 3 από τα 5 δάχτυλα των ποδιών σε άνθρωπο. Χάνει όλη του την ισορροπία. Το δικό μου είναι πολύ ήρεμο οκ κάποιες φορές πετάει κάπως ατσούμπαλα αλλά μόλις το δω γιατί δεν το αφήνω ποτέ μόνο του έξω ειδικά τώρα που είναι αρχή βάζω το χέρι μου και προσγειώνεται εκεί.
 
Back
Top