Γενικά Να 'μαστε κι εμείς...

Αλέξανδρε, όμορφα πουλιά. Αν θέλεις βάλε μας φωτογραφίες από όλο το κλουβί ώστε να φαίνεται η εσωτερική του διαρρύθμιση (νομίζω ότι είδα κάποια πατήθρα σε σημείο που δεν θα τη θέλαμε).
Για τις ίδιες τις πατήθρες νομίζω ότι η eva vrs θα μας τα πει καλύτερα.
 
Να τα χαίρεσαι είναι πανέμορφα! Όλα γύρω από το κόκκινο.
Γράψε μας όταν μπορέσεις λίγες πληροφορίες για τα πουλιά αυτά. Πότε ήρθαν στην κατοχή σου, την ηλικία τους, αν ζουν σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, λίγα λόγια για τη διατροφή τους κτλ.
Αν είδα καλά έχεις τοποθετήσει φωλιά κάπου. Έχεις ξεκινήσει την αναπαραγωγή;
Ευχαριστω πολυ παιδια. Θα προσπαθήσω να τα βγαλω το βραδυ που θα σχολάσω απο τη δουλειά μου, ώστε να με καθοδηγησετε και να τοποθετηθούν όλα αρτιότερα...
Αλέξανδρε θα σου πρότεινα αυτό να γίνει αύριο κάποια στιγμή, τα πουλάκια πρέπει να κοιμούνται αυτή τη στιγμή, οπότε δεν θα ήταν καλό να τα αναστατώσεις. Δε χάλασε ο κόσμος αν μια πατήθρα κάτσει σε λάθος διάταξη για μια μέρα ακόμα.
Και πάλι να τα χαίρεσαι και εύχομαι να σου χαρίζουν γερούς απογόνους!
 
Καλησπέρα Αλέξανδρε! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι τα πουλάκια σου και καλές αναπαραγωγές σου εύχομαι! 🙂
Έχει δίκιο ο Γιάννης... Την πατήθρα αυτή που φαίνεται καθαρά τουλάχιστον,την έχεις τοποθετημένη κοντά στα κάγκελα!Όσες λοιπόν τις έχεις πολύ κοντά στα κάγκελα, να τις μετακινήσεις πιο μπροστά, γιατί αλλιώς οι ουρές των καναρινιών θα ακουμπάνε συνεχώς στα κάγκελα η και ανάμεσα και κάποια στιγμή θα φθαρούν και αυτό δεν το θέλουμε!
Κάποια στιγμή,θα πρέπει να αγοράσεις ξύλινες πατήθρες..
Όπως πχ αυτές εδώ..
trixie-.webp _________________4e7e2107d1caf-500x500.webpκαι στο λέω αυτό.. Διότι, οι πλαστικές μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα ποδαράκια τους..
Αν θέλεις, δείξε μας ολόκληρα τα κλουβιά για να δούμε μήπως χρειαστούν κι άλλες διορθώσεις...
Καλή συνέχεια! 🙂
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα παιδιά, μόλις σχόλασα. Σας υπερευχαριστώ όλους για τα εγκωμιαστικά σας λόγια για τα πουλάκια και τα σκυλάκια μου που δεν είναι ακριβώς σκυλάκια αλλά υπεραγαπώ. Εβγαλα μια φωτογραφία πρόχειρα κι είμαι έτοιμος να ακούσω τις συμβουλές σας. Και τα 6 κλουβιά έχουν ακριβώς το ίδιο στήσιμο, οπότε μία φωτογραφία αρκεί.. Από ό,τι ήδη κατάλαβα, δεν πρέπει να ακουμπουν οι ουρές στα καγκελα καθόλου, οπότε να βαλω τις πατήθρες λίγο πιο μέσα. Για να ειμαι ειλικρινης ήθελα να είμαι σίγουρος πως θα φτάνουν την αυγουλιέρα κλπ και γι' αυτό τα έβαλα τοσο κοντά. Θα διορθωθεί αύριο πρωί πρωί πριν φύγω για τη δουλειά. Περιμένω κι άλλες παρατηρήσεις σας! Να είστε καλά για το χρόνο που μας αφιερώνετε!

DSC_0095.webp
 
Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έτσι μια βλακεία; Υπάρχει κάποιο σημείο μέσα στη σελίδα, ωστε να λέμε απλά μια καλημέρα, μια καλησπέρα; Κατι που να το βλέπουν όλα τα μελη δηλαδή..
 
Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έτσι μια βλακεία; Υπάρχει κάποιο σημείο μέσα στη σελίδα, ωστε να λέμε απλά μια καλημέρα, μια καλησπέρα; Κατι που να το βλέπουν όλα τα μελη δηλαδή..
Υπήρχε και εισηγήθηκα την διακοπή του!

Καλως ήρθες Αλέξανδρε.
Πριν ξεκινήσει το ποτάμι των πληροφοριών, πρέπει να μας πεις τους σκοπούς σου. Με πόσα πουλάκια σε φαντάζεσαι σε 3-4 μήνες; Απο ότι βλέπω σου πούλησαν όλο το πακέτο. Δυστυχώς δεν πάνε έτσι τα πράγματα όμως.
Εχεις ωραία πουλάκια να τα χαρείς!
 
Αλέξανδρε καλώς ήρθες,ωραία τα φιλαράκια σου, να τα χαίρεσαι.:)
Τώρα όσο αφορά το στήσιμο των κλουβιών θέλουν κάποιες διορθώσεις.
 
Γεια και σε εσας παιδιά, καλώς σας βρήκα.
Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου με ό,τι ασχολούμαι να ασχολούμαι με πάθος και να προσπαθώ να το φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Είτε λέγεται hobby, είτε βιβλίο, είτε οτιδήποτε! Αν το συγκρίνουμε με τα ενυδρεία που ξεκίνησα από μια γυάλα κι έφτασα στα 750lt ενυδρείο, μάλλον θα πάμε μακριά. Συνήθως φτάνω μέχρι εκεί που με παίρνει οικονομικά. Δεν μπορώ να ξέρω όμως μέχρι πού θα φτάσω με τα πουλάκια ούτε με πόσα, καθώς θέλω να δω τι και πώς και χρειάζομαι ένα χρόνο προσαρμογής. Δευκαλίων τι εννοείς όλο το πακέτο; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Ανδρέα είμαι όλος αυτιά σχετικά με τις διορθώσεις...
 
Δευκαλίων τι εννοείς όλο το πακέτο;
Το οτι έχεις τα πουλιά μια εβδομάδα και έχουν στηθεί για αναπαραγωγή.
Αυτό είναι σοβαρό ζήτημα και μπορεί να έχει και συνέπειες στα άμεσα σχέδιά σου.
Αυτό εννοώ όλο το πακέτο. Πουλιά, κλουβιά, φωλιές. Σου είπαν να τα βάλεις μαζί εκεί που τα πήρες;
 
Back
Top