Γιατί να ζευγαρώσεις δύο τόσο διαφορετικά πουλάκια;Σκέφτομαι μάλιστα να πειραματιστω κιόλας δηλαδη τελη Ιουνίου με το καλο να τον βαλω για αναπαραγωγή μάλλον με μοζαικ τι λετε να το κάνω;
Και τέλη Ιουνίου; Δηλαδή να έχεις νεοσσούς τον Ιούλιο;
Γιατί να ζευγαρώσεις δύο τόσο διαφορετικά πουλάκια;Σκέφτομαι μάλιστα να πειραματιστω κιόλας δηλαδη τελη Ιουνίου με το καλο να τον βαλω για αναπαραγωγή μάλλον με μοζαικ τι λετε να το κάνω;
Το θέμα δεν είναι εάν ενοχλεί εμάς τους ίδιους μια και εμείς στην πραγματικότητα δεν κάνουμε τίποτα. Το θέμα είναι εάν και κατά πόσο θα μπορούσε να είναι ακόμη και επικίνδυνο για το ζευγάρι αλλά και για τους νεοσσούς.Δεν με ενοχλει ποτε θα εχω νεοσσους αρκει να εχω
Για να σε πυρώσω δες Urucum Σγουρό του ΒορράΜπορει και να μην βγαλω κατι

Κάνεις πλάκα Ζωή;Δεν νομίζω οι εκτροφείς να σταματούν τις γέννες πριν καλοκαιριασει επειδή ενοχλούνται οι ίδιοι
Θα αγοράσεις δηλαδή ;Ναι οκ απλα δεν εχω καναρα διαθέσιμη αυτη τη στιγμη
Και θα το κάνεις όταν έχεις τέτοιο σκεπτικό... και μπορεί και να σου αρέσει.Δεν με ενοχλει ποτε θα εχω νεοσσους αρκει να εχω.
Όχι όμως έτσι απλά γιατί δεν έχω άλλο να βάλω..Απο την αλλη αν σκεφτούμε ολα μας τα καναρινια ειναι αποτελεσμα πειραματων.
Απίθανα πολύτιμη τοποθέτηση από νέους ανθρώπους..Δεν νομίζω οι εκτροφείς να σταματούν τις γέννες πριν καλοκαιριασει επειδή ενοχλούνται οι ίδιοι
Όσο γι αυτό...απλα δεν εχω καναρα διαθέσιμη αυτη τη στιγμη
καιρός να το αναθεωρήσεις Παλικάρι μου κι αυτό...θα τη βαλω εξου και τελη Ιουνίου
Να πάρει ευχή ρε παιδιά...
Πάλι κακός έγινα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας