Καλέ αυτό το σκατουλι είναι δρακουλας
Εύχομαι ποτέ να μην σας τσιμπήσει παπαγαλος σε δάχτυλο ποδιού την ώρα που έχεις χαλαρώσει.
, σε γλεντησε ε;
Καλέ αυτό το σκατουλι είναι δρακουλας
Εύχομαι ποτέ να μην σας τσιμπήσει παπαγαλος σε δάχτυλο ποδιού την ώρα που έχεις χαλαρώσει.
Ακόμα κλαίω, σε γλεντησε ε;
Γι αυτό πάντα έρχονται σε επαφή υπό την επίβλεψη μας από την μεριά της μικρής είναι δύσκολο να γίνει κάποιο ατύχημα. Από μας είναι πιο πιθανόνΝαι αλλά πέραν αυτού που λέει ο Αντώνης στο ποστ 13, και τα μικρά παιδάκια είναι κάπως αδέξια μερικές φορές και φυσικά η δύναμή τους είναι κατά πολύ ισχυρότερη από την αντοχή ενός παπαγάλου. Οπότε...
Χρήσιμο το άρθρο!Να πουμε εδω οτι ο Γιωργος ειναι ενα Lineolated Parakeet ή Βarred parakeet ή Catherine parakeet
Lineolated Parakeet Health, Personality, Colors and Sounds - PetGuide
Lineolated parakeet, or linnie for short, makes a wonderful family pet. These goofy birds will brighten your day with their silly antics!www.petguide.com
Εννοείς τόνο (έντασηΣφυρίζει χαμηλόφωνα και μιλάει στον ίδιο ύπνο που μιλάμε εμείς
Πολύ όμορφος ο Γιώργος!
Ξέρεις ότι τα linnies τρελαίνονται για το νερό, σωστά;
ναι το τ9 φταίει.Εννοείς τόνο (ένταση
Όχι δεν το γνωριζα! Προς το παρόν δεν έχει δείξει ενδιαφέρονΠολύ όμορφος ο Γιώργος!
Ξέρεις ότι τα linnies τρελαίνονται για το νερό, σωστά;
Ο Γιώργος μόνο με τον άντρα μου έχει μια μικρή αγάπη.Κουκλάκι ο Γιώργος.. Να τον χαίρεστε... Εμένα ο μικρός γιος μου είναι με τα φεγγάρια του μια τον θέλει, μια όχι πάνω του ο Τζιμακος (παροτλετ) μόλις τον δει τρέχει πάνω του κ δεν ξεκολλάει με αποτέλεσμα να του ρίχνει και κανένα τσιμπήματα κι.. Αλλά μόνο από αντίδραση επειδή τον διώχνει ο μικρός.. Πάντα εγώ όμως από πάνω να διορθώνω τα πράγματα παίρνοντας τον παπαγάλο σε άλλο δωμάτιο γιατί εμένα ο μικρός καμία φορά τον ζηλεύει
Ωραίο όνομα και του πάει!χμμμ ισως απο εκει προέρχεται και η δίψα του για αιμα τελικα
Αν ηταν δικος μου θα τον εβγαζα Gollum...
Murderer...
Ζηλεύει και διεκδικεί...Αφού σχόλασα τον άφησα ελεύθερο.
Έτρεξε πάνω στον άντρα μου να τον τσιμπολογησει.
Μόλις πλησιαζα μου φώναζε.
Κάποια στιγμή ανέβηκε πάνω στην πόρτα, πέρασα από δίπλα και μου έκανε επίθεση. Άνοιξε τα φτερά, άρχισε να φωνάζει και πέταξε πάνω μου.
Εννοείται αμέσως τον πήρα με ένα σεντόνι και τον έβαλα στο κλουβί του...
Τώρα με βλέπει και σφυρίζει αλλά δεν υποκυπτω. Δεν ξερω γιατι το κανει αυτό ζηλεύει; διεκδικεί τον άντρα μου;
Δεν μπορώ να τον καταλάβω.
. Είναι πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας και πολύ τσατιλας.
Μπορεί στα ξαφνικά να έρθει και να σε τσιμπήσει.
Ζει τις περισσότερες ώρες ελεύθερος.
. Θα έρθει να κάτσει πάνω μας οπότε θέλει αυτός.
Το κλουβί του το πλησιάζουμε δύσκολα πολλές φορές επιχείρησε να μου κάνει ντου. Με κράξιμο και πέταγμα προς τα εμένα.
... Είναι ζηλιάρης το βλέπουμε όταν παίζουμε με την δίχρονη κόρη μας ερχετε πάνω μας και αρχίζει μας τσιμπολογαει.
συμφωνώ μαζί σου!τα μπλε (γκριμπλε, γκρι, γαλάζια) είναι μεγάλη αδυναμία!Και μόνο που είναι μπλε κερδίζει πόντους
Σαα ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ χρήσιμη η απάντηση σας! Έχω ελαττώσει της εξόδους του μικρού όσο η μικρή είναι ξύπνια ή είναι σπίτι.Ζηλεύει και διεκδικεί...
Άλλωστε του δίνετε όλα τα δικαιώματα να συμπεριφέρεται ανάλογα...
Φροντίστε να μην επαναλαμβάνετε κινήσεις που του δίνουν το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο (για να δούμε δηλ θα το ξανακάνει; ) και μάλιστα χωρίς επιπτώσεις (δηλ να μπει άμεσα στο κλουβί του και να βγείτε από το δωμάτιο).
Θα σας παρακαλούσα να φροντίζετε το παιδάκι σας να μην βρίσκεται καν στο ίδιο δωμάτιο με αυτό το πουλί...
Κατά την άποψη μου κινδυνεύει και ούτε επιτρέπεται να το δαγκώνει για οποιοδήποτε λόγο (τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία).
Αν δεν βάλετε όρια σε αυτό το πουλί, θα είναι κρίμα γι΄αυτό και γι΄εσάς
Ευχαριστώ πολύ!κουκλάκι είναι! ️️️
να τον χαίρεσαι!
συμφωνώ μαζί σου!τα μπλε (γκριμπλε, γκρι, γαλάζια) είναι μεγάλη αδυναμία!
Σαα ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ χρήσιμη η απάντηση σας!
* Έχω ελαττώσει της εξόδους του μικρού όσο η μικρή είναι ξύπνια ή είναι σπίτι.
**Δηλ με συμβουλεύεται όσο συμπεριφέρεται έτσι να μένει στο κλουβί του, σε ένα δωμάτιο μόνος του;
***Θα ήθελα και την γνώμη σας πως θα μπορούσα να του αλλάζω τροφη χωρίς να γίνετε μαχη;
Όταν είναι να τον ταΐσω μια χαρά κάθετε αλλά όταν είμαι να του αλλάξω νερό και σπόρους γίνετε πανικός.
Αναγκαστικά τον αφήνω να βγει έξω και τον πιάνω με μια πετσετουλα να μην βλέπει ώστε να του τα αλλάξω και να καθαρίσω.
****Επίσης οι ώρες του εκτός κλουβιού έχουν μειωθεί.
*****Με αποτέλεσμα να χτυπιέται και να τσακώνεται με τα παιχνίδια του.
Είναι φυσιολογικό;
(Τώρα είμαι στην αναζήτηση αγοράς μεγαλύτερου κλουβιού για να μπουν περισσότερα παιχνίδια)
[automerge]1569707330[/automerge]
Ευχαριστώ πολύ!
Τα μπλε έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα! Και οι χαρακτήρες είναι ιδιαίτεροι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας