Ασθένειες Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό που έχει η κανάρα μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Domna
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αν αυτό που βλέπουμε ξεκινά απο το ουροπήγιο, είναι για το Γκίνες. Οσες φλεγμονές(κύστες) έχουμε δεί μέχρι σήμερα είναι δεξιά και αριστερά απο τον αδένα, δεν ξεπερνούν το μέγεθος στραγαλιού γιατί όλες σ' αυτό το μέγεθος "σπάνε".Ανοίγουν και μολύνονται και τότε γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα. Οπως και νάναι το πράγμα, η αντιβίωση φαίνεται μονόδρομος. Εκείνο που θα πρόσθετα είναι...ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.


Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά το κράτησα για τον εαυτό μου. Αν η φλεγμονή είχε φτάσει από το ουροπηγιο ως εκεί το πουλάκι δε θα ήταν μαζί μας τώρα. Χαίρομαι που μπήκατε στον κόπο να το σχολιάσετε κυριε Μάκη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εύχομαι το καναρίνι σου @Domna Δόμνα να είναι καλύτερα, το βοήθησε η αντιβίωση;

Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για την απότομη έκφραση του προηγούμενου ποστ μου.
Η θέα και μόνο του πουλιού με σόκαρε και με τάραξε.
Δεν σε γνωρίζω, αλλά ξέρεις, υπάρχουν κατά καιρούς πολλά μέλη τα οποία ρωτούν τι έχει ένα πουλάκι και όταν τους προτείνεις γιατρό, προτιμούν ν΄αγοράσουν ένα ''καινούργιο''.
Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα (δεν ανέφερες) πως ''είχες'' γιατρό και σκόπευες να το πας, ταράχτηκα και έμεινε το μυαλό μου στην εικόνα ενός (''ξεκοιλιασμένου'') πουλιού και στον τίτλο: <Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό που έχει η κανάρα μου> Πέρασαν σχεδόν 25 λεπτά αγωνίας για μένα, μετά την ανάρτηση μου της λίστας γιατρών και προσπάθησα (με λάθος ομολογώ τρόπο) να σ΄ενεργοποιήσω να συνειδητοποιήσεις πως η κατάσταση του ήταν κρίσιμη.
Ελπίζω να αποκαθίσταται η υγεία του και να μας γράψεις ευχάριστα νέα! 🙂
 
Back
Top