Μου φαίνεται πως μόνο στην Αθήνα μπορείς να τις βλέπεις... Στην επαρχία σπανίζουν.Όμορφες εικόνες! Σε κάνουν να ξεχνιέσαι λίγο παρόλο που είσαι στην Αθήνα!
Αλήθεια; Κρίμα.. και πίστευα το αντίθετο... ☹Μου φαίνεται πως μόνο στην Αθήνα μπορείς να τις βλέπεις... Στην επαρχία σπανίζουν.
Μου φαίνεται πως μόνο στην Αθήνα μπορείς να τις βλέπεις... Στην επαρχία σπανίζουν.
Στην περιοχή μου ευτυχώς έχουμε άφθονες (παρόλο που τις πιάνουν με κάθε τρόπο(απο αυγά στην φωλιά, μετά με ξόβεργες κτλ.)...☹)Αλήθεια; Κρίμα.. και πίστευα το αντίθετο... ☹
Τι όμορφο θέαμα! Γιατί δεν φτιάχνεις στικ από σπόρους και μέλι γι αυτές τις ψυχούλες; Εγώ άμεσα θα κάνω και θα βάλω και στα κλουβιά μου και στα πάρκα! :D, ας χιονίζει κι ας βρέχει έντονα (σήμερα), οι καλεσμένες μου στη βεράντα (πολλαπλασιάστηκαν) και κάνουν πάρτυ!:D
:DΗ βεράντα μου πολλά χρόνια τώρα φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία πουλιών (για το κέντρο των Αθηνών) Αλίκη.Τι όμορφο θέαμα! Γιατί δεν φτιάχνεις στικ από σπόρους και μέλι γι αυτές τις ψυχούλες; Εγώ άμεσα θα κάνω και θα βάλω και στα κλουβιά μου και στα πάρκα! :D
Μόνο πολύ μακριά ή και σε άλλο εντελώς σημείο από τα κλουβιά σου.σκέπτομαι να αφήσω και σποράκια έξω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό.. Τι λέτε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας