Γενικά Ξαναήρθαν οι καρδερίνες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
...
Καρδερίνα έχω πετύχει ανάμεσα στο Παίδων και τη Μιχαλακοπούλου μια φορά...
😛κάποια από τις ''δικές μου'' θα΄ταν!:D
Πράγματι, πολλές φορές τις ακούω κι ας μην πλησιάζουν...
 
Πόσο μα πόσο χαίρομαι όταν έρχονται!:D
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Τυχεράκια! Τι φύτεψες εκεί και δεν λένε να σε ξεχάσουν; :)
😛δεν φύτεψα παιδί μου, απλά δεν ξερίζωσα τους ''ξεραμένους'' φοίνικες και ότι ζιζάνιο ξεφυτρώνει από μόνο του εκεί μέσα!:D, δεν είναι ''εμφανίσιμη βεράντα'' αυτή, αλλά εγώ, απολαμβάνω ''άλλα'';)
 
Υπέροχη εικόνα @Sissy .
Πριν μερικές μέρες συνάντησα κι εγώ στα περίχωρα της πόλης μου ένα αξιοπρόσεκτα μεγάλο κοπάδι με καρδερίνες, αλλά ως οδηγός μου ήταν αδύνατη η βιντεοσκόπηση.
 
Υπέροχη εικόνα @Sissy .
Πριν μερικές μέρες συνάντησα κι εγώ στα περίχωρα της πόλης μου ένα αξιοπρόσεκτα μεγάλο κοπάδι με καρδερίνες, αλλά ως οδηγός μου ήταν αδύνατη η βιντεοσκόπηση.
Τις ημέρες του προηγούμενου χιονιά, σε βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αγ. Μαρίνα, δεν πίστευα στα μάτια μου! Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κι εγώ ένα κοπάδι που έψαχνε τροφή δίπλα στην άσφαλτο
 
Άλλες χρονιές κρυβόμουν για να τις φωτογραφίσω, σήμερα ούτε που τις ενδιέφερε η παρουσία μου (πίσω από το παράθυρο βέβαια και σε 3-4 μέτρα απόσταση)
 
πρώτη φορά στη ζωή μου είδα κι εγώ ένα κοπάδι που έψαχνε τροφή δίπλα στην άσφαλτο
Στην δική μου περίπτωση ήταν στα λασπόνερα μια και μόνο εκεί ο πάγος είχε σπάσει και μπορούσαν να έχουν πρόσβαση και να πιουν λίγο νερό.
 
@Sissy , είναι όπως είπε ο Ανδρέας ζωχός και μάλιστα τρώνε τους ημιώριμους σπόρους. Αν θέλεις κι εσύ, μάζεψε τους (τράβα την φουντίτσα με τους "κλέφτες") από 1 ή 2 κάψες και τοποθέτησέ τους στην επιφάνεια του χώματος ποτίζοντας άμεσα και καλά ή κάλυψέ τους με ελάχιστο χώμα και θα βλαστήσουν σε αυτήν την εποχή νέα φυτά. Μπορείς να δίνεις φύλλα και στα πάροτλετ ή ακόμα και το μπουμπούκι με τους σπόρους σε ημιώριμη κατάσταση (αν κι εγώ δεν θά 'δινα ούτε με σφαίρες μια και τα επισκέπτονται άγρια πουλιά)
 
[... (αν κι εγώ δεν θά 'δινα ούτε με σφαίρες μια και τα επισκέπτονται άγρια πουλιά)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γιάννη, ούτε εγώ θα δώσω, ούτε πεντάνευρο που φυτρώνει τους δίνω, εκτός από τα άγρια έχουμε και μπόλικο καυσαέριο εδώ στο κέντρο των Αθηνών...
 
Αν όμως εχεις κάποια γλάστρα ειτε σε άλλο μπαλκόνι ειτε μέσα στο σπίτι κοντά σε παράθυρο με φως, κάλλιστα θα μπορούσες να κανεις την ίδια δουλειά. Κι εμένα ο πρώτος ζωχός μου βγήκε τυχαία σε γλάστρα εσωτερικού χώρου. Κράτησα τον σπορο και τωρα ταΐζω τα πουλιά με αυτούς επι πολλά χρονια.
 
Back
Top