Περιγραφεις κατι απλα φυσιολογικο στην περιοδο της αναπαραγωγης. Τωρα απλα δεν θελουν ενοχληση και χερι...Απλα θελει υπομονη και ολα θα γινουν. Ειναι η μαγεια που χωρις να κανεις κατι βλεπεις τοσο ομορφα πραγματα και σου χαρίζουν ομορφες στιγμες.
Να φροντίσεις να έχει η θηλυκιά νήμα διαθέσιμο για να μπορεί να φτιάξει την φωλιά της όταν αυτή αποφασίσει.τελικά έβαλα χώρισμα κ τα άφησα έτσι
Είναι μάλλον απίθανο να έχει πτερόρροια, το πιο πιθανό είναι τα χαμένα φτεράκια να είναι προιόν μαδήματος,αυτή η πτερορρια μπορεί να είναι η πρώτη αλλαγή πετρώματος
εσωτερική ή εξωτερική;Η φωλια ειναι στην θεση της οπως την ειχα
μαζεμένα σε ένα συγκεκριμένο σημείο;στον πατο του κλουβιου πολλα πουπουλα.. μαζεμενα.
Θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δείς αν μαδάει τα φτερά μόνη της, αν δεν της αρέσουν οι ''τρίχες κατσίκας'' θα ήταν λογικό να χρησιμοποιήσει τα φτερά της ως υλικό φωλιάς.Αλλά το ερώτημα μου είναι γιατί τόσα πούπουλα;
Λογικά θα είναι σε ηλικία που μπορεί να ζευγαρώσει (9-10 Μηνών)Επίσης είναι του 18
Υπάρχει και το ενδεχόμενο της παθολογικής πτερόρροιας που μπορεί να προκληθεί από αλλαγή περιβάλλοντος (εσωτερική εκτροφή - εξωτερική εκτροφή) και άλλους λόγους.Αλλά το ερώτημα μου είναι γιατί τόσα πούπουλα;
Mην απογοητεύεσαι, υπάρχει ακόμα χρόνος.νομίζω ότι δεν υπάρχει ελπίδα για ζευγάρωμα φέτος.
Αυτό λογικά δεν πρέπει να το έκανε με το ''νήμα κατσίκας'', το ότι το κάνει με το κλασικό λευκό νήμα είναι καλό σημάδι ακόμα και αν το σκορπάει.περνει το νημα και το πεταει κατω
αυτο που το σκορπαει κατω τι σημαδι ειναι
Και τα δύο δείχνουν ανέτοιμα πουλιά, όταν δείς ταίσματα μέσα από το κάγκελο και ενδιαφέρον της θηλυκιάς για κατασκευή φωλιάς τότε θα είσαι σίγουρος ότι είναι έτοιμα να ζευγαρώσουν.ο αρσενικος.. Δεν κελαιδαει καθολου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας