Όχι όχι καθόλου! Ούτε και σηκώνει ιδιαίτερα το πόδι της.. Μόνο όταν της βάζω την αλοιφή (πάντα με γάντι) μετά ίσως να το σηκώσει λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές δε δείχνει να την πονάει.Αλίκη το τσιμπάει καθόλου;
Δεν νομίζω βρε Αχιλλέα να τραυματίστηκε. Γιατί στην αρχή δεν ήταν τόσο πρησμένο... Εγώ ξαφνικά είδα ένα ογκίδιο στο δάχτυλο στο χρώμα του δέρματος. Για τρεις μέρες έβαλα betadine μια φορά την εβδομάδα και αυτό δεν καλυτέρευε αλλά όλο και μεγάλωνε. Οπότε απευθύνθηκα σε σας.. αυτό που έβλεπα σαν δεύτερο νύχι τώρα που έχει μαυρίσει το ογκίδιο δεν το βλέπω.. Πάντως έβγαινε πάνω στο ογκίδιο..Και εμένα για δεύτερο νύχι μου φαίνεται. Μήπως είχε τραυματίσει το πόδι της και δεν το είχες αντιληφθεί και πρόκειται να πέσει το παλιό νύχι και για αυτό το λόγο να έγινε έτσι; Δοκίμασες όπως σου είπε ο Γιάννης να δείς αν κάποιο από τα δύο νύχια κουνιέται; Μήπως συμβαίνει ότι και σε εμάς, σε περίπτωση τραυματισμού του νυχιού, να μην έφυγε το τραυματισμένο νύχι και να το σπρώχνει το καινούργιο που βγαίνει από κάτω;