Μπορείς να κοιτάξεις στον κατάλογο κτηνιάτρων-πτηνιάτρων μήπως βρεις κάποιον που σε βολεύει.
Ευχαριστώ πολύ !Μπορείς να κοιτάξεις στον κατάλογο κτηνιάτρων-πτηνιάτρων μήπως βρεις κάποιον που σε βολεύει.
καθε ποτε κοβομε τα νυχια και το ραμφος και ειναι υποχρεωτικο να τα κοψεις; και οταν ειναι ελευθερα τα πουλια και δεν τα κοβει κανεις παθενουν τιποτα
Όχι Δημήτρη μου, στο είπαμε σαφώς και εγώ και ο Ανέστης. Προσωπικά μόνο ένας παπαγάλος μου έχει τύχει να μεγαλώνει το ράμφος του και του το κόβω εγώ. Ε στρεσσάρεται αλλά όταν μεγαλώνει πολύ δυσκολεύεται να σπάσει σπόρους.σε ολους τους παπαγαλους τα κοβουμε και σε ποσα χρονια;
:)με επιασε ανχος
... Ο κερατας τα ετρωγε δεν του ξαναβαζω θα βαριοστομαχιαση
Αλήθεια? Επειδή ρώτησα και με είπαν όχι@Voukefalas Όλων των πουλιών τα νύχια έχουν αγγεία με αίμα μέσα. Και στα κοκατίλ κόβονται τα νύχια όταν μακρύνουν πολύ.
αυτος που το αγόρασα... εκτροφέας είναι. Τα κόβω κανονικά και στα κοκατιλ?Ποιος σου εδωσε τετοια πληροφορια?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας