Τι παπαγάλους έχεις και κοκκίνισαν τα μάγουλά τους;:)είχαν κοκκινίσει τα μάγουλα τους
Εδώ κάτι άλλο ήθελες να γράψεις.. είμαι σίγουρος.κάποτε τσακώνονται τώρα.
Τι παπαγάλους έχεις και κοκκίνισαν τα μάγουλά τους;:)
Έχει κοκατίλ δηλαδή;Ισως ότι τo δέρμα στα μάγουλά τους αλλάξε ελαφρώς απόχρωση λόγω της ορμονικής κατάστασης.
Έχει κοκατίλ δηλαδή;
Ισως ότι τo δέρμα στα μάγουλά τους αλλάξε ελαφρώς απόχρωση λόγω της ορμονικής κατάστασης.
Έχει κοκατίλ δηλαδή;
Ούτε καν πρόσεξα την λέξη δέρμα χα χα αγουροξυπνημένη :)Ένα ζευγάρι Green Winged Macaws. Εδώ είναι και το άλλο του θέμα. https://community.petbirds.gr/threads/Βοήθεια-για-αναπαραγωγη-greenwing-macaw.26441/#post-312447
Στα κοκατίλ δεν φαίνεται δέρμα. :D
νομίζω τα κατάφερατρωνε λίγο από όλα. είχαν κοκκινίσει τα μάγουλα τους πριν κάμποσες μέρες και ήταν έτσι για 10 μέρες περίπου και πίστευα ότι θα ζευγάρωναν αλλά τίποτα... κάποτε τσακώνονται τώρα.
όταν λες φυτρωμένα τι εννοείς φίλε; πως να τα κάνω;
φοινίκια φρέσκα μόνο ή και αποξηραμένα;
Δεν ξέρω που βρίσκεται ο Μιχάλης, στην Αττική έχουν ξεκληριστεί οι φοίνικες από το κόκκινο σκαθάρι ☹
*Σίγουρα, γι΄αυτό έκανα την ερώτηση σε. Γεωπόνο*Οταν ψεκαζεται ενας φοινικας ειναι εξαιρετικα επικινδυνος.
**Το κοστος ειναι μεγαλο, και σιγουρα οι δημοι δεν το διαθετουν για να ψεκαζουν τα δεντρα.
***Πιστευω πως η πλειοψηφια των αρρωστων φυτων δεν εχουν ψεκαστει.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας