Γενικά Οι πρώτες μου καρδερίνες

JAPAN HOSO11

PB Member
Εγγραφή
8 Φεβ 2016
Μηνύματα
831
Πόλη
Κοκκώνι
Σήμερα αποκτησα τις πρώτες μου καρδερινες, ελπίζω ο εκτροφέας που μου τις έδωσε να μην είναι λαμόγιο!:D και τρέχω στον μέλλον!

img_20171022_124719-resized-500.webp img_20171022_124727-resized-500.webp

Όπως και να έχει Κώστα σε ευχαριστώ!
 
Σάς ευχαριστώ όλους, κατά αρχήν να δω να τις προσέχω πάνα από όλα, τώρα αρχίζει το διάβασμα για τα ιθαγενή φυσικά θα έχω και την βοήθεια του kostas karderines, και αν έρθει και κάποια γέννα καλός, μέχρι στιγμής τις καμαρώνω και σήμερα που τα χώρισα, απολαμβάνω το κελάηδισμα του αρσενικού, τόσα χρόνια με τα καναρίνια μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερο!
 
Σταμάτη χάλια είναι τα πουλιά να της στήλης σε εμένα και να πάρεις άλλες :D. Καλορίζικα να είναι και πολλά πουλάκια να σου δώσουν!
Ασε που πρέπει να ειναι πιασμένα! :D! Αυτά είναι πιο ήρεμα και από τα καναρίνια μου👍
 
Παρολο που ειναι εκτροφης και πολυ ημερα τα συγκεκριμενα, ειναι και στον χαρακτηρα του πουλιου! Οπως και στην διαχειρηση! Γιατι ενα πουλακι ακομα και εκτροφης εαν το ριξεις σε κλουβα θα αλλαξει η συμπεριφορα του! Και τα δυο πουλακια ειναι απο ζευγαρια γραβατες και μαλιστα το αρσενικο εχει ενα πολυ μικρο γραβατακι.


Σταματη νιωθω οτι πρεπει να σου δωσω κατι ακομα 😉
 
τα δυο πουλακια ειναι απο ζευγαρια γραβατες και μαλιστα το αρσενικο εχει ενα πολυ μικρο γραβατακι.
kostas karderines σχετικά με τη γραβάτα στις καρδερίνες, αυτή δε θεωρείται ελάττωμα στις κρίσεις και αρνητική για το πουλί ή όχι;
 
@kostas karderines σχετικά με τη γραβάτα στις καρδερίνες, αυτή δε θεωρείται ελάττωμα στις κρίσεις και αρνητική για το πουλί ή όχι.
Γιαννη αν καταλαβα σωστα εννοεις τις εκθεσεις; Εαν ναι δεν το γνωριζω και δεν μπορω να το απαντησω διοτι δεν συμμετεχω και δεν ειμαι καν σε καποιο συλλογο.
 
Γιαννη αν καταλαβα σωστα εννοεις τις εκθεσεις; Εαν ναι δεν το γνωριζω και δεν μπορω να το απαντησω διοτι δεν συμμετεχω και δεν ειμαι καν σε καποιο συλλογο.
Σωστά κατάλαβες Κώστα... ίσως μας ενημερώσει κάποιος άλλος που συμμετέχει και ξέρει.
Αν όμως έχω καταλάβει καλά αυτό θεωρείται ελάττωμα.
 
Back
Top