Γενικά Ο Κικικης δεν ειναι πλεον μονος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Φωτη τα μικρα σου ειναι πολυ ερωτευμενα! Αγαπες, φιλακια! Πω πω ειναι πολυ ομορφα τα δυο τους! Να τα χαιρεσαι καθε μερα! Πιστευω οτι μπορει να ηρεμισει και η Πακιτα κοντα στον Κικικι! Σταζουν μελι τα δυο τους!
 
Οπως βλεπετε στις φωτογραφιες η Πακιτα εχει αρχησει να ψεξαρωνει... Πριν δεν καθοταν για φωτογραφιες και χτυπιοταν. Ενω τωρα καθεται. Σημερα την εφτασα σε αποσταση 5 εκατοστων οταν χαιδευα τον Κικικη ο οποιος μου ριχνει κατι δαγκωνιες...
 
Μπραβο Φωτη!:DΤελεια τα πανε οι δυο τους, πολυ ταιριαστο ζευγαρακι! Η απογευματινη τους βολτιτσα, θα γυμναζει τα φτερακια τους μια χαρα!
 
Μπραβο Φωτη!:DΤελεια τα πανε οι δυο τους, πολυ ταιριαστο ζευγαρακι! Η απογευματινη τους βολτιτσα, θα γυμναζει τα φτερακια τους μια χαρα!


Ναι γι αυτο κυριως το κανω. Ο Κικικης βεβαια δεν πεταει ακομα καλα καλα γιατι του χα κοψει τα φτερακια αλλα εχει ξαναβγαλει μερικα και μπορει να πεταξει αν και με λιγη δυσκολια.
 
Μαλλον προσπαθει να προστατεψει την Πακιτουλα!Γι'αυτο σε δαγκωνει!

Κι εγω ετσι πιστευω... Οτι την προστατευει. Γιατι οταν τον βγαζω εξω να τον χαιδεψω κλπ δεν με τσιμπαει. Μονο οταν βαζω δαχτυλα στα καγκελα με τσιμπαει και μαλιστα με μεγαλη μανια. Σημερα μου καταφερε μια καλη που θα μου μεινει αξεχαστη.😱:D
 
Μπραβο Φωτη
Ειναι πολυ χαριτωμενα ετσι τα δυο τους...
Η Πακιτα παντα "ηταν του εξω"😛
παντα εβρισκε τροπους να το σκαει απο κλουβι:D
Ειμαι σιγουρη οτι της αρεσει που την βγαζεις βολτιτσα...
 
Τί γλυκά που είναι τα Πακικικιτάκια καλέ! Εγώ ανυπομονώ να δω πώς θα μοιάζουν τα μωρά τους!
 
Τα πραγματα πανε παρα πολυ καλα. Τα χουν βρει μεταξυ τους κοιμουνται καθε βραδυ διπλα διπλα φιλιουνται ξυνουν το ενα το αλλο κλπ. Καθημερινα τα βαζω μεσα το μεσημερι ανοιγω τα πορτακια βγαινουν απο μονα τους(το χουν μαθει τωρα πια) και βαζω μεσα εγω τον Κικικη και μπαινει μεσα και η Πακιτα. Σημερα ομως ηταν τα ευχαριστα. Η Πακιτα ειναι πολυ αγρια κι οτι κι αν εκανα δεν πλησιαζοταν. Ειχα φτασει ομως σ ενα καλο σημειο να την πλησιαζω μεχρι 5 εκατοστα περιπου. Σημερα λοιπον ηρθε ο Κικικης στο κεφαλι μου.η Πακιτα ζηλεψε απο οτι φαινεται και ηρθε και εκεινη στο κεφαλι μου:D μετα πηγε στο ποδι μου και εφυγε. Τα αφησα εξω και σε 10 λεπτα θα τα εβαζα μεσα. Πηγα να ταισω το μικρο(κοκατιλ) και οπως το ταιζα ηρθε με θρασος στο χερι μου.:)Επιτελους την καταφερα... Ελπιζω οτι θα μπορεσω να την εξικοιωσω πιο πολυ ωστε να μην με φοβαται. Επισης νομιζω οτι θελουν να προχωρησουν την σχεση τους😛 γιατι οταν τα βγαζω εξω μπαινουν στην φωλια του κοκατιλ και τα 2 μαζι. Μαλλον τον Σεπτεμβριο θα τους βαλω φωλια και θα δουμε.Ακολουθουν μερικες φωτογραφιες σημερινες και απο αλλες μερες.
 

Συνημμένα

  • P6080773.webp
    P6080773.webp
    46,3 KB · Προβολές: 76
  • P6080778.webp
    P6080778.webp
    37,7 KB · Προβολές: 76
  • P6080779.webp
    P6080779.webp
    34,1 KB · Προβολές: 78
  • P6080775.webp
    P6080775.webp
    34,3 KB · Προβολές: 77
Μωρέ, κοίτα θράσος η μικρή! Φώτη, να είσαι καλός πεθερός όμως! Η νύφη έχει αρχίσει να δείχνει χαρακτήρα!
 
Μπραβο που καταφερες να προσεγγισεις την Πακιτα! Ολα τους ειναι ευτυχισμενα!(Ο επομενος τιτλος που πρεπει να βαλεις ειναι εκπαιδευοντας την Πακιτακαι οχι τη Ριτα):D
Καλη συνεχεια!
 
Καλα τωρα επαθα πλακα:)
Παιδια η Πακιτα απο την μερα που την ειχα παρει ηταν το πιο φοβισμενο πουλι που ειχα σπιτι μου🙄
Αυτο το θεμα να γινει παραδειγμα σε αυτους που βιαζονται και εγκαταλειπουν γρηγορα τις προσπαθειες
Ο φιλος μα ς ο Φωτης εχει το μερακι και το ταλεντο αν θελετε να ειναι αξιος κατοχος εξημερωμενων πουλιων..
Τα συγχαρητηρια μου
 
Ευχαριστω Νικη. Να σου πω την αληθεια δεν δυσκολευτικα ιδιαιτερα. Ολα ηρθαν απο μονα τους. Πιστευω οτι εβλεπε τον Κικικη και ζηλευε. Τωρα θα προσπαθησω σιγα σιγα να καθεται να την χαιδευω.Ισως ειναι μακρυνο ακομα αλλα ποτε δεν ξερεις.
 
Τελειες οι εξελιξεις Φωτη! Κι εγω συμφωνω οτι βοηθαει πολυ που βλεπει το αλλο εξημερωμενο πουλι να ειναι τοσο ανετο μαζι σου οποτε αυτο την παρασυρει να σε εμπιστευτει αφου βλεπει οτι ο φιλος της δεν διατρεχει κανενα κινδυνο κι ειναι ανετος. :D:)
 
Back
Top