Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εύχομαι να είστε όλοι καλά! Ο Κιτσακος μου δεν είναι καλά τις τελευταίες ημέρες. Ο Κιτσακος είναι το καναρι που κληρονόμησα από τη μανούλα μου η οποία έφυγε από τη ζωη ακριβώς πριν έναν χρονο. Πιστεύω πως τον φροντίζω πολύ κ για εμένα έχει σημασία να μείνει μαζί μου για πολύ ακόμα. Ο Κιτσακος είναι μόλις 3 χρόνων κ κάτι. Την Κυριακή μετά την καθαριοτητα του κλουβιού του, του έβαλα ένα καλά πλυμενο κ στεγνωμενο φύλλο μαρουλιού κ εμφάνισε τις επόμενες 2 ημέρες ροζ κυλιδες στα ούρα του. Κ αφού πέρασε αυτό από χτες άρχισε να βγάζει διάφανο σα νερό υγρό γύρω από τις κουτσουλιές του κ οι κουτσουλιές είναι περίεργες. Το πρωί πριν φύγω για την δουλειά κελαηδεσε για λίγο, τώρα που επέστρεψα είδα ότι πάλι οι κουτσουλιές έχουν ίδιο στυλ κ ο Κιτσακος αυτή την στιγμή κάθεται με το ένα πόδι στο κλαρί του κ είναι λίγο φουσκωμένος κ άφωνος. Ο πτηνιατρος μου είπε ότι είναι εντερικο μάλλον κ να του δώσω τσάι, να το παρακολουθήσω κ αύριο κ να επικοινωνήσω μαζί του ξανά τη Δευτέρα, αν δεν έχει συνέλθει θα του δώσει αντιβίωση. Έχετε καμιά υποψία τι μπορεί να συμβαίνει κ τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
[automerge]1580494245[/automerge]

[automerge]1580494245[/automerge]

Τελευταία επεξεργασία: