Όχι Αντώνη...Σου τα προτεινε ο γιατρος;
Τον ρώτησα και αυτόν αλλά μου είπε ότι το antistress αρκεί...
Όχι Αντώνη...Σου τα προτεινε ο γιατρος;
Παιδιά να αγοράσω ανθοιαματα;
Μπραβο ΕύαΚαλημέρα παιδιά! Καλό Σ/Κ να έχουμε!
Και καλό μήνα!
Χθες τους ένωσα και πάλι... Χάρηκαν και τα δύο...
Αλλά μαδιόταν συνέχεια...
Σήμερα ακόμη δεν έβγαλε φτερά... Ίσα ίσα τα περιποιηθηκε κιόλας...
Τον βλεπω πιο ήρεμο... Και έρχεται πάνω μου συνέχεια... Μέχρι προχθές με φοβόταν πολύ...
*Και στη Μικρή μου για να ελέγξουν το συκώτι ακτινογραφία ειχαν κάνει.
Κοίταξε, το συκώτι της Ζιζης με βιοχημικές το ελέγχουμε αλλά υποθέτω ότι σε τόσο μικρά πουλάκια οι ακτινογραφίες είναι η πιο εύκολη λύση. Τώρα το τι φαίνεται και τι όχι είναι άλλη υπόθεση. Στη δική μας περίπτωση ούτε καν είχαν αναφερθεί σε αιματολογικές εξετάσεις. Ίσως να μην υπήρχε αυτή η δυνατότηταΑυτό είναι σωστό Ζωή διότι αν είναι διογκωμένο θα φανεί κάτι. Αν όμως δεν είναι; Γενικά, σε ανθρώπους και σε ζώα το πρώτο πράγμα που κάνουν οι γιατροί για να διαγνώσουν αν κάτι δεν πάει καλά δεν είναι η γενική αίματος και οι βιοχημικές εξετάσεις;
3 χρονών Ζωή θα γίνει τον Ιούλιο...Πολύ λυπάμαι Εύα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι από τη μια μέρα στην άλλη έγινε όλο αυτό. Τι ηλικία έχει;
*Και στη Μικρή μου για να ελέγξουν το συκώτι ακτινογραφία ειχαν κάνει.
Ανέστη, δεν νομίζω πως γίνονται εξετάσεις αίματος (τουλάχιστον στην Αθήνα) σε τόσο μικρά πουλιά. Του Μάριου τουλάχιστον δεν έκανε κανείς απο τους γιατρούς Gray ή Ακρίβος. Γενικά, σε ανθρώπους και σε ζώα το πρώτο πράγμα που κάνουν οι γιατροί για να διαγνώσουν αν κάτι δεν πάει καλά δεν είναι η γενική αίματος και οι βιοχημικές εξετάσεις;
Καλημέρα..Εύα τι νέα; Πήρες το κολάρο; Πώς ήταν όλες αυτές τις ημέρες;
Τότε άστον όπως είναι. Θα ήθελα να το δω όμως. :)Δεν τον δυσκολεύει πουθενά...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας