Ασθένειες Ο Σποτ έχει τρύπα στο ράμφος

Μάλλον φυσική ανάπλαση, αλλά αναρωτιέμαι κι ο ίδιος την αιτιολογία. Χτύπημα, τσίμπημα, ευάλωτο τμημα λόγω μικροβίων...

Εγώ αυτό που κατάλαβα απο το μήνυμα της Άλκηστις
Είναι σπάσιμο και η τρύπα δεν υφίσταται πλέον!

είναι ότι δεν υπάρχει πλέον τρύπα όχι επειδή έγινε καλά με μαγικό τρόπο σε λίγες ημέρες αλλά ότι έφυγε όλο το μικρό κομμάτι κάτω απο την τρύπα, έχι δηλαδή καλή ζημιά το ράμφος του πουλιού.
 
Λοιπόν... λόγω αυξημένων υποχρεώσεων πλέον στη δουλειά δεν πολύ μπαίνω αλλά για να σταματήσουν τα σενάρια θα σας πω ότι τον είδε γιατρός και επιβεβαίωσε το σενάριο ότι κάπου το πουλί χτύπησε, δεν τίθεται θέμα μικροβίων αλλωστε κουτσουλιές και όρεξη για φαγητό είναι φυσιολογικοτατα χωρίς διακυμάνσεις.. Οσο για την αυτοιαση η τρύπα έκλεισε..όχι σαν να μην έγινε ποτε..υπάρχει ακόμα σημάδι αλλά αναπλάθεται το σημείο και έχει επουλωθεί σημαντικά.. Κανένα θέμα στο φαγητό του δεν έχει προκαλέσει ούτε κομμάτι έπεσε ούτε τίποτα.
 
Είναι σπάσιμο και η τρύπα δεν υφίσταται πλέον!
αλλά για να σταματήσουν τα σενάρια
Δεν ξέρω τι εννοείς με την δεύτερη προσβλητική απάντησή σου. Κανείς δεν έχει διάθεση για πλοκή σεναρίων. Θα είχαν αποφευχθεί οι εικασίες αν είχες μπει στο κόπο, στο λιγοστό χρόνο σου, να απαντήσεις πιο περιεκτικά αντί της πρώτης ασαφούς απάντησής σου.
Όπως εσύ από την πρώτη στιγμή έτυχες των σχολαστικών και αναλυτικών απαντήσεών μας σε όλες σου τις απορίες, έτσι η όποια εμπειρία προκύπτει από τα διάφορα περιστατικά, είναι χρήσιμη για επόμενα που μπορεί να παρουσιαστούν και για να βοηθηθούν και άλλα άτομα.
Νομίζω είναι το ελάχιστο χρέος μας απέναντι σε μια κοινότητα που μας στάθηκε στις ανάγκες μας.
Από την πλευρά μου να ζητήσω συγγνώμη δεν υπήρχε πρόθεση να είμαστε αδιάκριτοι, εύλογες απορίες διατυπώσαμε, για την εξέλιξη του θέματος, που εσύ η ίδια άνοιξες για να ζητήσεις την συνδρομή μας.
Περαστικά σας και αχρείαστοι να είμαστε!
 
Διέκρινα μια ειρωνία μαρια μου αυτό είναι όλο... Νομίζω μέσα από την πορεία μου τη μικρή εδώ μέσα πιο πολλές φορές απασχόλησα στη προσπάθεια μου να βοηθήσω παρά για δικά μου προβλήματα τα οποία δεν ήταν λιγοστά με την ανατροφή της Σου και την ανάρρωση των άλλων δυο μπατζι από πετ σοπ. Τον είδε ο κ. Μηκος Πέτρος ο οποιος εχει το ιατρείο του στη δαφνη κοντά στο σπίτι μου και τυγχάνει να είναι γιατρός για τα κατοικίδια μας εδώ και χρόνια από όταν ειχα το πρώτο μου σκυλάκι και το πρώτο μου μπατζι..
 
Επισης δεν θεωρω ότι υπήρξε κάποιο προσβλητικό σημείο για να υπάρξει και δεύτερο...η προσβολή συνηθως περιέχει υβριστικό περιεχόμενο γι αυτό και ενοχλεί.. Νομίζω δεν εξύβρισα κανέναν.. Οποτε νομίζω ήταν λίγο άκυρη η τοποθέτηση περί προσβλητικού σχολίου.
 
Ελπιζω την αυτοιαση να μην την πηρες ειρωνικη καθοτι ηταν μεσα στις προηγούμενες αποριες μου και σκεψειςτροπων πιθανης επουλωσης 👎👍
Δεν έχουμε κάνει χαμο όταν άλλοι επινοούν ολόκληρο πουλί όχι ένα απλο σπάσιμο..
 
Διέκρινα μια ειρωνία μαρια μου αυτό είναι όλο
Θα προτιμούσα να εισαι πιο συγκεκριμένη, και έστω και αν διέκρινες μια μικρή ειρωνία, αυτο δεν σημαίνει οτι οι υπόλοιποι δεν ενδιαφερόμαστε για την πορεία της κατάστασης. Προσωπικά, σε αυτο θα στεκόμουν και θεωρω, έτσι για την κουβέντα, οτι αυτο το ενδιαφέρον ειναι που πρεπει να μας απασχολεί κυρίως και σε αυτο θα ειναι καλό να μην ανακοπτομαστε ως προς την ανταπόκριση μας, έστω κι αν νιώσουμε απο κάποιο μέλος αρνητικά συναισθήματα.
Δεν έχουμε κάνει χαμο όταν άλλοι επινοούν ολόκληρο πουλί όχι ένα απλο σπάσιμο..
Τι ακριβώς εννοείς; Όχι βέβαια οτι επινόησες το σπάσιμο... Ποιοι λοιπόν επινοούν πουλι, πώς εισαι σε θέση να το γνωρίζεις αυτο και τι σχέση μπορεί να εχει με το ζήτημα της ανταπόκρισης που τέθηκε;
 
Είναι άσχετο με το υπόλοιπο θέμα του σποτ, σε ένα άλλο θεματολόγιο μπορουμε να συζητήσουμε και αυτό... Εν πασει περιπτώσει για να λήξει εδώ το όλο θέμα από τη πλευρά μου τουλαχιστον σημασια έχει πως ο Σποτ απλα κάπου καπως τραυματίστηκε και αυτό δεν είχε περαιτέρω συνέπειες. Ισως ήταν η σου.. Ισως ήταν απροσεξία σε πτήση του. Και το σημαντικότερο είναι πως δεν θα μείνει με το ραμφος τρύπιο..
 
Αυτο ειναι το σπουδαιοτερο νεο, μιας και μαθαμε αποδεδειγμένα οτι η φυση τελικα γιατρευει και το ραμφος!
 
Back
Top