τουτο κλουβί είναι τετράγωνο μακρόστενο αρκετά μεγάλο απλά δε φαίνεται από την λήψη, από αύριο πάρκο γύρω από το κλουβί και θα περιλαμβάνει πράγματα που γράφεις, ευχαριστωΤο νέο του κλουβί είναι αρκετά μεγαλύτερο; διότι αυτό θα έπρεπε να είναι το κλουβί μεταφοράς
δεν το έχω να φτίαξω, από αύριο θα φροντίσω να γυρίζει free όλη μερα στο δωμάτιο, με πράγματα που μου είπατε να βρίσκονται κάτω στο δάπεδοΜικρούτσικο δεν είναι αλλά είναι κάπως μικρό. Δεν "πιάνουν τα χέρια" σου να του κάνεις κάποιο μεγαλύτερο μόνος σου;
Αν ήταν αρκετές ώρες ελεύθερος εντάξει αλλά είναι; Δεν εννοώ με την αλυσίδα βέβαια.
ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυΆντε για ξεκίνα να δούμε πως θ' αντιδράσει. Ευχές :)
Τώρα ξέρεις, ό,τι βλέπεις θα σκέφτεσαι αν είναι καλό για ροκάνισμα. Απλά καλύτερα λευκά μπουκάλια, για το φόβο χρωστικών μην πάθει δηλητηρίαση και γενικά να συμβουλεύεσαι τον κατάλογο με τα τοξικά ξύλα. Ρώτα κιόλας αν κάποιο υλικό σε προβληματίζει.
Καλή επιτυχία!
Ωραία, έτσι θα βρει απασχόληση. Θα μπορούσες να βρεις πχ και έναν μικρό κορμό δέντρου (μου αρέσει ο ευκάλυπτος) και να τον κάνεις σταντ (να τον καρφώσεις σε μια βάση ή να τον τσιμεντώσεις μέσα σε μια μεγαλούτσικη γλάστρα) ώστε να ανεβαίνει εκεί να κάθεται και να παίζει.δεν το έχω να φτίαξω, από αύριο θα φροντίσω να γυρίζει free όλη μερα στο δωμάτιο, με πράγματα που μου είπατε να βρίσκονται κάτω στο δάπεδο
ο πατερας μου εχει συγχωρεθει 9 χρονια τωρα, τον εχουμε απο το 1989, οσο και να μην θελεις καπου θα τον αμελησεις λιγοΜια ερωτηση που θα ηθελα να κανω ειναι αν ο πατερας σου που τον ειχε τον βλεπει ακομα!
Μανώλη πράγματι έτσι είναι η κατάσταση κι ενίοτε κανείς, λόγω εξωτερικών περισπασμών αμελεί λιγάκι τα κατοικίδιά του. Το ζήτημα όμως είναι πόσο θα αμελήσει κανείς και τι συνέπειες αυτή η αμέλεια μπορεί να έχει στο πτηνό. Όπως σου είπαν και παραπάνω, για τα συγκεκριμένα πουλιά η όποια αμέλεια συνέβη στο δικό σας έχει σοβαρές συνέπειες, τις οποίες ναι μεν βλέπεις στο βαθμό που μπορείς να δεις, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το τι νιώθει ένα πτηνό με τόσο μεγάλη νοημοσύνη, που πιθανολογώ ότι θα είναι ολέθριο.οσο και να μην θελεις καπου θα τον αμελησεις λιγο
Σωστα Μαρια απλα το εθεσα διερευνητικα! Το πουλι αυτο οπως ξερουμε ολοι ειναι σαν 5 χρονο παιδι, που βιώνει τα παντα με συναισθημα οποτε και η απωλεια του ανθρωπου, που το φροντιζε θα επαιξε μεγαλο ρολο!Η παρουσία του Μανόλη στο φόρουμ...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας