Πάλι καλά η δική σου..Από σήμερα το πρωί. Το πιάτο ήταν σχεδόν μισό μισό με κονσέρβα. Τώρα γλείφει τις κροκέτες και τις βγάζει έξω από το πιάτο.
View attachment 33315
Φιλόζωο σκυλάκι.Το δικό μου με όσα δεν τρώει... Ταΐζει τις γάτες της γειτονιάς..
Είναι όντως φυσιολογική η συμπεριφορά Αλίκη, απο ότι μας είπε ο γιατρός συμπεριφεροντε όπως η γυναίκες τις μέρες της περιόδου, οπότε καταλαβαίνεις... Στην ξηρά τροφή ή στο ρύζι ή σε ψίχα κοτόπουλο όταν προσθέσω μια κουταλιά γιαούρτι και το ανακατεψω γίνεται πάρτι! Ανέστη τι εννοείς όταν λες της ήρθε γάλα; Κανονικά; Είναι δηλαδή κάτι φυσιολογικό αυτό που πρέπει να περιμένουμε μετά την περίοδο;
Από σήμερα το πρωί. Το πιάτο ήταν σχεδόν μισό μισό με κονσέρβα. Τώρα γλείφει τις κροκέτες και τις βγάζει έξω από το πιάτο.
View attachment 33315
Οχι, νερό όχι. Θα το δοκιμάσω κι έτσι όμως.Ζεστο νερο εβαλες;
Τζίφος. Ούτε αυτό δούλεψε. Έφαγε περισσότερο από το πρωί βέβαια, αλλά και πάλι ίσα-ίσα για να μην λιμοκτονήσει Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσουν με αρνί ή ελάφι για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά.Ζεστο νερο εβαλες;
Αν είναι ελάφι θέλω μια μερίδα...Τζίφος. Ούτε αυτό δούλεψε. Έφαγε περισσότερο από το πρωί βέβαια, αλλά και πάλι ίσα-ίσα για να μην λιμοκτονήσει Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσουν με αρνί ή ελάφι για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά.
Αυτό κάνουμε από την ημέρα που γεννήθηκε.Το φαγητό θα το βάζεις στο μπόλ του σε καθορισμένες ώρες και περίπου το πολύ ένα 20λεπτο
Όχι δεν έχει φάει ποτέ ούτε κατά λάθος από κάτι που έπεσε ας πούμε. Γι' αυτό και δεν πλησιάζει καν στο τραπέζι όταν τρώμε.Του δίνεται λιχουδιές ή μεζεδάκια απο το τραπέζι σας;
Στο πρώτο μήνυμα αναφέρω το περιστατικό. Το σκυλί είναι αυτό Ψάχνω Labrador Retriever και είναι σήμερα 14 μηνών.ποια είναι η ηλικία του σκύλου; Ποια τροφή έτρωγε το προηγούμενο διαστημα;
Αφού δεν το θέλει το σκυλί να μην το φάει. Υπάρχει και το ένστικτο. Μπορεί να το βλάπτει, να βαρυστομαχιάζει, να του προκαλεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Γιατί πρέπει να φάει αυτήν την τροφή;
Με εκανες κι ελιωσα.Μαρια, αν ειχες εικονα του τι εστι λαιμαργο ριτριβερ θα καταλαβαινες οτι δεν σκεφτονται ετσι. Τι να πρωτοθυμηθω, τις σαπιες μελιτζανες σε μια γωνια του μπαξε, τα ξερατα του γατου, τα πλατανοφυλλα, τι; Και δεν χρειαστηκε να φαει καν χορτα απο πανω οπως ειπε η Μιραντα για να ξερασει σε ολον τον τοπο.
Πραγματικα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν τρωει αυτην την κροκετα.
Αυτό λέω εδώ συζητάμε μια άρνηση του σκύλου όχι την βουλιμία τουΠραγματικα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν τρωει αυτην την κροκετα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας