Καποιες φορες στα δικα μας ματια φαινεται περιεργο... Κατι θα ξερει. Εμενα μου χει τυχει να μου αρνουνται να φανε την "ακριβη" και στα φτηνιαρικα να κανουν παρτυ. Ποιος ξερει...
You are my idol! Δεν το ηξερα!Οι πολυ φθηνες τροφες περιεχουν αρκετο αλατι που τις νοστιμιζει αρκετα σε σχεση με τις τροφες καλυτερης ποιοτητας.
Λες;Τελικά βρε Σταύρο μήπως να το έκανες εκείνο το φόρουμ για σκυλιά;:)
The time has come.Λες;
Λέω λέω και να δείς που θα είμαστε αρκετοί από εδώ. Να κρατήσουμε και τα ίδια στοιχεία για να μην ψάχνουμε ποιος είναι ποιος :DΛες;
Βρε μη "μασάτε"... καταλαβαίνουν αδυναμίες και μας "δουλεύουν...Καποιες φορες στα δικα μας ματια φαινεται περιεργο... Κατι θα ξερει. Εμενα μου χει τυχει να μου αρνουνται να φανε την "ακριβη" και στα φτηνιαρικα να κανουν παρτυ. Ποιος ξερει...
Πάντως η φώτο φοβερή..Από σήμερα το πρωί. Το πιάτο ήταν σχεδόν μισό μισό με κονσέρβα. Τώρα γλείφει τις κροκέτες και τις βγάζει έξω από το πιάτο.
View attachment 33315
Που περιέχουν συντηρητικά τα οποία επιβαρύνουν φοβερά το ουροποιητικό σύστημα...είναι οι κονσέρβες, οι οποίες περνάνε θερμική επεξεργασία για την καταπολέμηση του μικροβιακού φορτίου
Για πες Γιάννη, από κονσέρβες ή από ξηρά τροφή;Που περιέχουν συντηρητικά τα οποία επιβαρύνουν φοβερά το ουροποιητικό σύστημα...
Έζησα φοβερή περιπέτεια με ανικανότητα ούρησης και πυρετό...
Κονσέρβα... και μάλιστα επώνυμη...Για πες Γιάννη, από κονσέρβες ή από ξηρά τροφή;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας