ilie mp Εγγραφή 28 Ιουλ 2013 Μηνύματα 3.475 Πόλη Αθήνα Όνομα Ηλέκτρα 26 Οκτ 2016 #41 Σαν να τον εχεις ζωγραφισει με σταμπιλο ειναι.. Και τι πονηροφατσας :D️️️
Steph Koutsoudaki Εγγραφή 28 Μαϊ 2016 Μηνύματα 147 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Στεφανία 26 Οκτ 2016 #42 ilie mp είπε: Σαν να τον εχεις ζωγραφισει με σταμπιλο ειναι.. Και τι πονηροφατσας :D️️️ Δείτε το υπόλοιπο... Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!
ilie mp είπε: Σαν να τον εχεις ζωγραφισει με σταμπιλο ειναι.. Και τι πονηροφατσας :D️️️ Δείτε το υπόλοιπο... Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!
M maria p Εγγραφή 3 Φεβ 2009 Μηνύματα 25.697 26 Οκτ 2016 #43 Steph Koutsoudaki είπε: Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Δείτε το υπόλοιπο... Όχι γιατί άλλωστε; κου κου βα βα βα βα :)
Steph Koutsoudaki είπε: Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Δείτε το υπόλοιπο... Όχι γιατί άλλωστε; κου κου βα βα βα βα :)
Steph Koutsoudaki Εγγραφή 28 Μαϊ 2016 Μηνύματα 147 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Στεφανία 26 Οκτ 2016 #44 maria p είπε: Όχι γιατί άλλωστε; κου κου βα βα βα βα :) Δείτε το υπόλοιπο... Κου κου βα βα βα βα δεν λες τίποτα! Καλημέρα σας! Περιμένω τη σαλάτα μου! Συνημμένα 20161026_092048_crop_459x447-800x779.webp 25,4 KB · Προβολές: 19
maria p είπε: Όχι γιατί άλλωστε; κου κου βα βα βα βα :) Δείτε το υπόλοιπο... Κου κου βα βα βα βα δεν λες τίποτα! Καλημέρα σας! Περιμένω τη σαλάτα μου!
ilie mp Εγγραφή 28 Ιουλ 2013 Μηνύματα 3.475 Πόλη Αθήνα Όνομα Ηλέκτρα 26 Οκτ 2016 #45 Καλημερα Πεπε, καλη ορεξη :D
Ν Νίκος Υ Εγγραφή 2 Φεβ 2016 Μηνύματα 794 Πόλη Θεσσαλονίκη 26 Οκτ 2016 #46 Steph Koutsoudaki είπε: Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Δείτε το υπόλοιπο... Απορώ πως πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό σου κουκουβά... Εεεεε Στέφη μου! Κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα; Τσακαλάκι ο Πεπίτο! Κουκουβάου, Κουκουβάου
Steph Koutsoudaki είπε: Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Δείτε το υπόλοιπο... Απορώ πως πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό σου κουκουβά... Εεεεε Στέφη μου! Κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα; Τσακαλάκι ο Πεπίτο! Κουκουβάου, Κουκουβάου
Steph Koutsoudaki Εγγραφή 28 Μαϊ 2016 Μηνύματα 147 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Στεφανία 26 Οκτ 2016 #47 Νίκος Υ είπε: Απορώ πως πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό σου κουκουβά... Εεεεε Στέφη μου! Κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα; Τσακαλάκι ο Πεπίτο! Κουκουβάου, Κουκουβάου Δείτε το υπόλοιπο... ! Εγώ φταίω που είναι κουκλί ζωγραφιστό;: Όχι! Η μαμά του φταίει που τον έκανε κούκλο και τσαχπίνη!
Νίκος Υ είπε: Απορώ πως πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό σου κουκουβά... Εεεεε Στέφη μου! Κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα; Τσακαλάκι ο Πεπίτο! Κουκουβάου, Κουκουβάου Δείτε το υπόλοιπο... ! Εγώ φταίω που είναι κουκλί ζωγραφιστό;: Όχι! Η μαμά του φταίει που τον έκανε κούκλο και τσαχπίνη!
Ν Νίκος Υ Εγγραφή 2 Φεβ 2016 Μηνύματα 794 Πόλη Θεσσαλονίκη 26 Οκτ 2016 #48 Steph Koutsoudaki είπε: ! Εγώ φταίω που είναι κουκλί ζωγραφιστό;: Όχι! Η μαμά του φταίει που τον έκανε κούκλο και τσαχπίνη! Δείτε το υπόλοιπο... Έλα Στέφη μου πες την αλήθεια τώρα! Είσασταν γειτόνισσες με την Άλις @alicedros στις... Κουκουβάουνες!
Steph Koutsoudaki είπε: ! Εγώ φταίω που είναι κουκλί ζωγραφιστό;: Όχι! Η μαμά του φταίει που τον έκανε κούκλο και τσαχπίνη! Δείτε το υπόλοιπο... Έλα Στέφη μου πες την αλήθεια τώρα! Είσασταν γειτόνισσες με την Άλις @alicedros στις... Κουκουβάουνες!
M maria p Εγγραφή 3 Φεβ 2009 Μηνύματα 25.697 26 Οκτ 2016 #49 Πάντως δεν έχεις παράπονο κανείς δεν σε κορόιδεψε :)
Steph Koutsoudaki Εγγραφή 28 Μαϊ 2016 Μηνύματα 147 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Στεφανία 26 Οκτ 2016 #50 maria p είπε: Πάντως δεν έχεις παράπονο κανείς δεν σε κορόιδεψε :) Δείτε το υπόλοιπο... χαχα εγώ; Παράπονο; ΠΟΤΕ!
maria p είπε: Πάντως δεν έχεις παράπονο κανείς δεν σε κορόιδεψε :) Δείτε το υπόλοιπο... χαχα εγώ; Παράπονο; ΠΟΤΕ!
Alekomania Εγγραφή 25 Νοε 2015 Μηνύματα 363 Πόλη Λιβαδειά Όνομα Τάνια 26 Οκτ 2016 #51 Steph Koutsoudaki είπε: Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Δείτε το υπόλοιπο... Εδω τεριαζει αυτο: Μονο που ο Μαιλκ είναι λίγο καλυτερος Υ. Γ εγραψα οτι και εγραψα στο αντιστοιχο (το αυθεντικο) ποστ με τον σκυλο..
Steph Koutsoudaki είπε: Μην με κοροϊδέψετε, αλλά είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Δείτε το υπόλοιπο... Εδω τεριαζει αυτο: Μονο που ο Μαιλκ είναι λίγο καλυτερος Υ. Γ εγραψα οτι και εγραψα στο αντιστοιχο (το αυθεντικο) ποστ με τον σκυλο..
M maria p Εγγραφή 3 Φεβ 2009 Μηνύματα 25.697 26 Οκτ 2016 #52 Έχουμε ωραίους παπαγάλους αλλά και από κορίτσια δεν πάμε πίσω σ αυτό το φόρουμ!