Ναι του είχα πάρει αλλά δεν το έχει δοκιμάσει καθόλου δεν ξέρω γιατί είναι τόσο επιλεκτικός. Σιγά σιγά τώρα τελευταία άρχισε να δοκιμάζει αυτά π του δίνουμε αλλά τα περισσοτερα δεν του αρέσουνέχεις παστέλι

Ναι του είχα πάρει αλλά δεν το έχει δοκιμάσει καθόλου δεν ξέρω γιατί είναι τόσο επιλεκτικός. Σιγά σιγά τώρα τελευταία άρχισε να δοκιμάζει αυτά π του δίνουμε αλλά τα περισσοτερα δεν του αρέσουνέχεις παστέλι
Κατά την γνώμη μου, μικρό έως οριακό.@Sissy πώς τη βλέπεις την εσωτερική διάσταση του κλουβιού;
Επίσης ήθελα να ρωτήσω μια λεπτομέρεια ίσως ακουστεί χαζή ερώτηση.. Τι λέξεις μπορεί να πει ένα κοκατιλ; μέχρι στιγμής μας άκουγε να φωνάζουμε τον αδερφό μ Μήτσο όλη μέρα και λέει μόνο Μήτσο. Του λέω διάφορες λέξεις αλλά χωρίς αποτελεσμα.
Μονολογει μόνος του σαν τον Ντόναλντ Ντάκ όλη μέρα κ όταν μας ζητάει φωνάζει Μήτσο. Το όνομα του - Ρίο δεν μπορεί να το πει. (Ψωμί, αγάπη, έλα - δεν τα λέει)
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μαιευτικη είναι το επάγγελμα μου (η φωτο μπήκε αυτόματα απ το google και φαίνεται λίγο άκυρη αλλά δεν ξέρω πως αλλάζειμπράβο σου κ που προσπαθείς το καλύτερο για το μικρό σου κ για το (θα το πω γιατί θα σκάσω) επάγγελμα σου, ιατρική ή νοσηλευτική; Ελπίζω σε όλα τα καλύτερα.
Η φωτογραφία είναι μια χαρά. Αλλά αν θες οπωσδήποτε να την αλλάξεις πας στο πάνω εικονίδιο της φωτογραφίας σου που συμβολίζει τον λογαριασμό σου κ κλικάροντας πάνω βλέπεις ότι πάνω στην εικόνα υπάρχει η επιλογή επεξεργασία κ έτσι μπορείς να βάλεις όποια θες.η φωτο μπήκε αυτόματα απ το google και φαίνεται λίγο άκυρη αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει).
Πάντα έτσι!Εμένα μιμείται το γέλιο μου και όταν γελάω μες το σπίτι γελάει και αυτός και μετά ξεκαρδιζομαστε όλοι οικογενειακώς!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας