Γενικά Πήρα τo Ringneck... yes!

Να το χαιρεσαι το νεο σου φιλαρακι, ειναι πανεμορφο!
 
Φίλε Ανεστη :) εχω το καταληλο δωματιο πιστευω, το δωματιο μου δεν εχει κρεβατι, οποτε δεν κοιμαμαι σε αυτο, συγκεκριμενα κατα τις 10 11 φευγω και πηγαινω σε αλλο δωματιο που εχω το κρεβατι μου, το μονο που εχω μαζι με τον Τουιτι ειναι το ενυδρειο το οποιο σβυνει το φως στις 12.
 
Μπράβο Σωτηρη! Να σου ζησει το νεο μελος! Να μας ενημερωνεις συχνα για την πορεία της σχεσης σας!

Θα ήθελα μόνο να παρακαλέσω σε αυτό το θέμα που μας παρουσιαζεις τον νεο φιλο, να αρκεστούμε στις ευχές και για τυχων απορίες σχετικά με την διατροφή, διαμονή, υγεία ή εκεπάιδευση του να ανοιγεις ένα νέο θέμα στην καταλληλη ενότητα.

Πολύ πρώτο και το αβαταρ!:D
 
πολύ ωραίος ο Τουίτι σου, να τον χαίρεσαι!
τελικά τα ρινγκνεκ είναι πολύ ωραίοι παπαγάλοι.
τι ενυδρείο έχεις;
 
Πολύ όμορφος και ο δεύτερος Τουίτυ! (Ίδιο όνομα έχει με το Lovebird;) Kαλορίζικα και τα δυό, να τα χαίρεσαι & να περνάτε όμορφα!
 
εχω 300 + ενυδρειο χειροποιητο το εφτιαξα εγω γιατι δεν εβρισκα τοσο μεγαλο μεγεθος στο υψος. Ναι Μαρια και τα δυο τα λεω Τουιτι γιατι τον εναν θα τον δωσω στην κοπελα μου οποτε θα τον βλεπω και αυτον!
 
Να σου ζησει και ο δευτερος Τουιτι! Ειναι πολυ γλυκος και να περνατε ομορφα μαζι! Το κλαδακι που στεκεται το ρινγκ νεκακι ειναι λιγο λεπτο. Θα μπορουσες να του παρεις πιο χοντρα ξυλινα κλαδακια για να στεκεται πιο ανετα. Και παλι καλοριζικος!
 
ναι το προσεξα, θα του βρω κλαδακια πιο ανετα, αν και οπου να ναι θα αρχισω την κατασκευη του handmade κλουβιου μου..
 
Να σου ζησει βρε...
Ειδες που σου το ελεγα;
Τροφη να του αλλαξεις,θα του παρεις για αφρικανικους!
Και μην το παρακανεις με το σταφυλλι...
 
Να τον χαίρεσαι! Είναι πανέμορφος! Να είναι πάντα υγιής και να μας ενημερώνεις για τις... ζουζουνιές του! 🙂 ΜΑΡΙΑ
 
απο χθες φτιαχνω το καινουργο του το κλουβακι, πηγα και πηρα ενα 2 κλουβακι ιδιο σαν αυτο που εχω στο βιντεο, μενει μονο να βγαλω την οροφη απο το πρωτο και να το ενωσω με το δευτερο, κοιταγα κατι μεγαλα κλουβια που ειναι φτιαγμενα με λιγο πιο αραια κελια, και εκατσα και εκοψα κιολας μπροστα ανα 1 γραμμη τα καθετα συρματα το αποτελεσμα θα το δειτε σε λιγο, εχω ενα αρκετα μεγαλο κλουβι με διαστασεις μηκος 60εκ πλατος 40εκ και υψος 70εκ, μολις αγορασα το πρωι μια πιο στιβαρη κουνια με μεγαλυτερη πατουρα. σε λιγο θα περασω το βιντεο να δειτε την δουλεισα που εκανα :) σημερα ο τουιτι βγηκε απο το κλουβακι του και εκανε βολτες στο δωματιο μου, πηγα να του βαλω χερι και μου εκανε ψιλοεπιθεσεις.. με το που εβαλα χερι στο σβερκο του και τον χαιδεψα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ολα! Ουτε μια δαγκωματια! Μαλιστα μετα ανεβηκε και στο δαχτυλο μου! ΓΙΟΥΠΙ! φυσικα με το που πηγα να σηκωθω εφυγε... Μην ζηταω και πολλα! Και αυριο μερα εινια..



απλα για να τον βαλω μεσα μετα οταν τον επιασα χαλαρα, δεν φοβηθηκε καθολου, και ετσι τον εβαλα ηρεμα και ωραια :) Δημητρη πολυ χαρα ρε φιλαρακι!
 
Πολυ ομορφος ο Τουιτακος σου. Να του βαλεις πιο πολλα παιχνιδακια να ασχολειται. Να του παρεις πιο χοντρα κλαδακια. Ειναι πολυ λεπτα. Δε στεκεται ανετα εκει. Κατα προτιμηση ξυλινα. Θα του καλουν καλο στα ποδαρακια του αλλα και στο ραμφος αφου θα το ξυνει εκει!
 
α ρε καλητεχνη τα καταφερες μια χαρα... Μπραβω φιλε μου. Αυτο ειναι κλουβαρα σε σχεσει με αυτο που ηταν πριν.. Μου αρεσει.
πολυ καλα τα πατε... Εχεις κανει βηματα σε λιγο καιρο δεν θα ξεκολα απο επανω σου... Ο δικος μου εχει παθει αμοκ... φωναζει συνεχεια'' Ντενακο'' χε χε εχω κατουριθει...
 
κουκλος ειναι!

αν θες... Βαλε του ποιο χοντρες πατυθρες... Εναταξη να εχει 1-2 απο αυτες τις πλαστικες, αλλα καλυτερα πχ εκει που κοιματε και περνα την περισσοτερη ωρα του να εχει ποιο χοντρες 😉
 
Back
Top