Φροντίδα Πήρα χθες ένα αρσενικό κοκατίλ

@MariaSK αν θες πιο πάνω δες και τις κουτσουλιές για να μου πεις να είναι φυσιολογικό το χρώμα γιατί αγχώνομαι λίγο και με αυτό.. Έκλεισα ραντεβού ούτως ή άλλως σε πτηνιατρο αλλά αν θες πες μου και συ την γνώμη σου
 
@Marilena02 μπορείς να βάλεις τη φωτό σε παράθεση; Δυσκολεύομαι να βρω τη φωτογραφία...με τις κουτσουλιές..😬
[automerge]1664205740[/automerge]
@Marilena02 ευχαρίστηση είναι! Ευχαριστημένο και χαλαρώνει!😃
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
@Marilena02 θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σχηματισμένες οι κουτσουλιές...τί έχει φάει; Του έδωσες λαχανικά; Μόνο σ' αυτό το σημείο έκατσε; Το καημένο αμετακίνητο έμεινε...χαίρομαι που τελικά θα το πας στον πτηνίατρο! Να θυμάσαι ότι εμείς σου λέμε τη γνώμη μας, αλλά δεν είμαστε ειδικοί...😘.
 
@Ledagcc όχι δεν το έδωσα γιατί δεν ήξερα αν πρέπει από τώρα να το δώσω.. Και αν πάω να του δώσω τι και πως να το δωσω
[automerge]1664206510[/automerge]
@MariaSK μόνο σπόρους το έχω δώσει δεν γνωρίζω πότε πρέπει να αρχίσω με λαχανικά και τι πρέπει να του δωσω
 
Τα λαχανικά καλύτερα να τα δώσεις σε μικρά κομμάτια καθώς τους αρέσει έτσι περισσότερο. Εγώ της δικιάς μου της φτιάχνω chop και τις αρέσει πάρα πολύ. Τα πουλιά πεινάνε πολύ το πρωί άρα καλύτερα να τους τα δίνεις μόλις ξυπνήσει καθώς πεινάει. Επίσης ένα Budgie που είχα παλιότερα δεν έτρωγε λαχανικά καθόλου και το έκανα να τα τσακίζει φτιάχνοντας στην σμουθιερα ένα smoothie λαχανικών. Δοκίμασε να τα φας και να παίζεις μαζί τους μπροστά του για να του κινηθεί το ενδιαφέρον. Μπορείς επίσης να βάλεις μερικούς σπόρους πάνω στα λαχανικά για να τα φάει. Καλύτερα να βγάλεις τους σπόρους γιατί θα προτιμήσει αυτούς. Τα καλύτερα λαχανικά κατά την άποψή μου είναι το μπρόκολο, η πιπεριά, το κουνουπίδι και το καρότο. Το καρότο δοκίμασε το τριμμένο καθώς τείνουν να τους αρέσει έτσι. Επίσης δοκίμασε να τους δώσεις μπρόκολο και καλαμπόκι καθώς μοιάζουν με σπόρους και τα δοκιμάζουν πιο εύκολα. Οι παπαγάλοι είναι ζώα περίεργα και ξεροκέφαλα και θα δυσκολευτείς να τους μάθεις να τρώνε λαχανικά.
 
Back
Top