Ωραίες οι φωτογραφίες σου Τάκη!
Εσύ μας δείχνεις όμορφα πουλιά, αλλά εγώ σκέπτομαι αυτό το... Τέρας!
Συνεχίζει ακόμα να βρίσκεται πίσω από αυτά τα σιδεράκια; (τότε δεν υπήρχε ούτε το καγκελάκι πάνω από την κουπαστή, εκεί τελείωνε)
Έχω κάποια χρόνια να επισκεφθώ το πάρκο...
Τότε, ζήτησα να δω τον ιδιοκτήτη, με πληροφόρησαν πως δεν ήταν στο πάρκο...Ζήτησα και έκανα σύσταση στον τότε υπεύθυνο του τμήματος (κάποιος ωκεανολόγος, σπουδασμένος στο Μαϊάμι, αν θυμάμαι καλά), για την ασφάλεια των επισκεπτών στο συγκεκριμένο χώρο. Του εξέφρασα την άποψή μου πως αυτά τα καγκελάκια δεν παρέχουν κανενός είδους ασφάλεια... Έχετε δίκιο μου είπε, είναι στο πρόγραμμα ν΄αλλάξουν...
. Έχω επισκεφθεί εκτροφείο κροκοδείλων στην Τζαμάικα. Βλέποντας τις λίμνες με δεκάδες ερπετά, τεραστίων διαστάσεων, να κάθονται εντελώς μα εντελώς ακίνητα, έκανα το ''λάθος'' να ρωτήσω τον άνθρωπο που μας ξεναγούσε αν τους δίνουν ''κάτι'' και είναι τόσο ήρεμα...
Το πήρε ''κατάκαρδα'' και χωρίς απάντηση, σκούντηξε μ΄ένα τρίμετρο ξύλο (λόγω απόστασης, διπλής προστασίας με χοντρά κάγκελα και μ΄ενδιάμεσο κενό χώρο πάνω από 1,5 μέτρο), έναν από αυτούς...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση που επεκράτησε!
Άρχισε ο ένας μετά τον άλλον να χτυπούν τις ουρές τους, να τρέχουν προς το μέρος μας και να προσπαθούν να μας επιτεθούν. Μέχρι ''τότε'' είχα ''ερωτηματικά'' γιατί να υπάρχει τόση προστασία...
Θέλω να πω δηλ. Ο Θεός να βοηθήσει να μην πάρει (από κάτι) ανάποδες ο...
κροκόδειλας!