Ασθένειες Παπαγαλάκι με καρκίνο

Κατερίνα, διαβάζω το θέμα σου με ενδιαφέρον, και ας μην το κρύψουμε, με έντονη στενοχώρια.
Πες μας σε παρακαλω, σε τι βοηθά ο χυμός ελιάς και πως παρασκευάζεται;
 
Αφορά τον καρκίνο.Βοηθάει το ανοσοποιητικο στην καταπολεμηση του όγκου. Ενίσχυση ανοσοποιητικου και είναι φυσικό παυσιπονο. Επίσης την δίνω σουσάμι βιολογικό και λιναροσπορο. Άργησα να την αρχίσω αγωγή γιατί λόγο δουλειάς ήμουν σε εμπόλεμη ζώνη. Ελιά ούτε σε φωτογραφίες.
 
Διαλέγεις από ελιά χωρίς ραντισμα φυσικά τρυφερά φύλλα τα πλένεις καλά και στο μουλτι χειρός μαζί με νερό χωρίς χλώριο. Η αναλογία είναι μισό ποτήρι φύλλα με ένα ποτήρι νερό μετά σουρώνετε και το χυμό δίνεις το υπόλοιπο στο ψυγείο κλειστό καλά.
 
Στην Τουρκία έχουν φυτέψει χιλιάδες ελιές που απευθύνεται σε παρασκευασματα για ανθρώπους. Έχει χώρες που έχουν πάρει χαμπάρι τί γίνεται με τον καρκίνο. Αλλά βλέπεις δεν μπορούμε να τα λέμε αυτά.
 
Είσαι μέσα στο θέμα μπράβο και σε ανθρώπινο επίπεδο ψάχνετε συνεχώς μην αφηνεστε στα χέρια των ειδικών μέσω διαδικτύου μπορείς να έχεις απάντηση σε πολλά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Κατερίνα.. Ειλικρινά λυπάμαι και το μόνο που μπορώ να πω, από την δική μου μεριά, είναι να της δώσεις το καλύτερο.. Το μεγαλύτερο.. Το δυνατότερο κομμάτι της αγάπης σου! Όσο για το..
Έχει χώρες που έχουν πάρει χαμπάρι τί γίνεται με τον καρκίνο. Αλλά βλέπεις δεν μπορούμε να τα λέμε αυτά.
επιβάλλεται πιστεύω όσοι γνωρίζουν.. Να λένε και να φωνάζουν και να μεταδίδουν - δίχως φόβο και πάθος - ότι γνωρίζουν και από τα λίγα που εγώ γνωρίζω και ακούω εκεί που δουλεύω.. Ευτυχώς, αρχίζει και ''ξυπνάει'' ο Μανωλιός! από δω και πέρα.. Ας φτιάξουμε σωστές ομάδες-συνεταιρισμούς και. Θα γυρίσει ο τροχός,όπως γύρισε και παλαιότερα!
ένας κούκος δεν θα φέρει την Ανοιξη.. Οι πολλοί όμως;
 
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το εύχομαι να ξυπνήσει ο κόσμος και να σταματήσει να αντιμετώπιση τον καρκίνο ως διαβόλου

Θα σας πω μόνο ένα γιατί η θέση μου είναι πολλή λεπτή. Αν ποτέ σας συμβαίνει κάτι τέτοιο μην πανικοβληθητε ψάξτε την ίαση μόνο από την αιτία. Όχι σχετικά με το σημείο. Έχει όνομα ο μύκητας αυτός που λέμε καρκίνο.

Όσοι ψάχνεστε πληκτρολογιστε αυτές τις δύο λέξεις μύκητας καρκινος.
 
Με άλλα λόγια μπορεί το εν λόγω παρασκεύασμα να ειναι αντικαρκινικό;
Δλδ, σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα ή επάγει το ανοσοποιητικό σύστημα να τα σκοτώσει; Ή απλά επιβραδύνει τον καρκίνο;
 
"Ο Δρ. Λαμπρόπουλος έχει γράψει βιβλίο για την θεραπεία με τον χυμό των φύλλων της Μεσογειακής ελιάς, το οποίο έχει επίσης εκδοθεί και στην Αγγλία. Την τελευταία φορά που ο Δρ. Λαμπρόπουλος έκανε όλη την εργασία του ξανά δημόσια, ήταν σε ένα συνέδριο στα Ιωάννινα της Ελλάδας. Προσέφερε την εργασία του, ζητώντας τους να κάνουν έρευνες για να προσδιορίσουν τα συστατικά των φύλλων της ελιάς που βοηθούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Εν τούτοις, ήρθε αντιμέτωπος για άλλη μια φορά τα τελευταία 20 χρόνια, με την ίδια νοοτροπία: από μία μικρή χώρα, από μια μικρή πόλη, από έναν μικρό επαρχιακό γιατρό, είναι αδύνατο να έρθει η θεραπεία για τον καρκίνο… και μάλιστα τσάμπα!"
https://therapeftis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_32.html
 
Πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά αν μου επιτρέπετε χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Γιατί κάποιοι παλεύουν για την ζωή τους. Έχω δει ανθρώπους να τρέχουν μέχρι την Κούβα για να βρουν την θεραπεία.
Κι εγώ πιστεύω ότι πολλά είναι τεχνηέντως κατευθυνόμενα στις κοινωνίες που ζούμε αλλά δεν υπάρχει και ασφαλής εναλλακτική οδός για να εμπιστευτούμε. Ενημέρωση μετά μεγάλης προσοχής θα έλεγα.
 
... Κι εγώ πιστεύω ότι πολλά είναι τεχνηέντως κατευθυνόμενα στις κοινωνίες που ζούμε αλλά δεν υπάρχει και ασφαλής εναλλακτική οδός για να εμπιστευτούμε. Ενημέρωση μετά μεγάλης προσοχής θα έλεγα.
Συμφωνώ!
 
Όταν λες πτηνιατρος τι ακριβώς εννοείς; Γιατί ξέρω πως είναι κτηνίατρος με κάποια ειδίκευση στα πτηνά. Ή κάνω λάθος;
Βάλε και μια φωτογραφία με το παπαγαλακι να δούμε το βαθμό της ασθένειας.
 
Είναι κτηνίατρος με έξτρα ειδικότητα στα πτηνά. Πήγα και σε άλλους κτηνηατρος και με παρέπεμψε στον Σαντοριναιος.

Είναι κτηνίατρος με έξτρα ειδικότητα στα πτηνά. Πήγα και σε άλλους κτηνιατρος και με παρέπεμψε στον Σαντοριναιος.
Όσο αφορά την φωτογραφία συγνώμη μα δεν μου αρέσει να δείτε το κοριτσάκι μου έτσι ταλαιπωρούν.
 
... Όσο αφορά την φωτογραφία συγνώμη μα δεν μου αρέσει να δείτε το κοριτσάκι μου έτσι ταλαιπωρούν.
☹Μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεσαι Κατερίνα, αλλά μη νομίζεις κάτι ''άλλο'' οι φωτογραφίες είναι κάτι σαν μάθημα-γνώση εγώ έτσι το βλέπω. Ξέρω πως δεν μπορεί κανείς μας να κάνει κάτι αλλά αποκτά κάτι σαν οικειότητα-ψυχραιμία με τις ασθένειες έστω και από φωτογραφία... (η άποψή μου, φιλικότατα πάντα)
 
Όσο αφορά την φωτογραφία συγνώμη μα δεν μου αρέσει να δείτε το κοριτσάκι μου έτσι ταλαιπωρούν.
Η χρήση της φωτογραφίες διευκολύνει ποικιλοτρόπως και γίνεται μάθημα για όλους μας.
Σίγουρα το "κοριτσάκι" σου δεν είναι στην ομορφότερη φάση της ζωής του, αλλά κι εμείς δεν ψάχνουμε για γαμπρό...
 
Για νύφη εννοείς και παρόλο που Κατανοώ την περιέργεια γενικά στην ανθρώπινη φύση επιμένω στην απόφαση μου.
 
Back
Top