Κατερίνα, διαβάζω το θέμα σου με ενδιαφέρον, και ας μην το κρύψουμε, με έντονη στενοχώρια.
Πες μας σε παρακαλω, σε τι βοηθά ο χυμός ελιάς και πως παρασκευάζεται;
Πες μας σε παρακαλω, σε τι βοηθά ο χυμός ελιάς και πως παρασκευάζεται;
Αν είναι δυνατόν!Εξαγωγή φύλλων ελιάς στην Κίνα έχουν αρχίσει να κάνουν κάποιοι, διότι έχουν μεγάλη ζήτηση όπως έχω μάθει...
http://fillaelias.blogspot.gr/
και όχι μόνο! Εμάς μας έβαλαν να καταστρέψουμε τόσα ελαιόδεντρα...... Αλλά βλέπεις δεν μπορούμε να τα λέμε αυτά.
επιβάλλεται πιστεύω όσοι γνωρίζουν.. Να λένε και να φωνάζουν και να μεταδίδουν - δίχως φόβο και πάθος - ότι γνωρίζουν και από τα λίγα που εγώ γνωρίζω και ακούω εκεί που δουλεύω.. Ευτυχώς, αρχίζει και ''ξυπνάει'' ο Μανωλιός! από δω και πέρα.. Ας φτιάξουμε σωστές ομάδες-συνεταιρισμούς και. Θα γυρίσει ο τροχός,όπως γύρισε και παλαιότερα!Έχει χώρες που έχουν πάρει χαμπάρι τί γίνεται με τον καρκίνο. Αλλά βλέπεις δεν μπορούμε να τα λέμε αυτά.
Συμφωνώ!... Κι εγώ πιστεύω ότι πολλά είναι τεχνηέντως κατευθυνόμενα στις κοινωνίες που ζούμε αλλά δεν υπάρχει και ασφαλής εναλλακτική οδός για να εμπιστευτούμε. Ενημέρωση μετά μεγάλης προσοχής θα έλεγα.
Όσο αφορά την φωτογραφία συγνώμη μα δεν μου αρέσει να δείτε το κοριτσάκι μου έτσι ταλαιπωρούν.Είναι κτηνίατρος με έξτρα ειδικότητα στα πτηνά. Πήγα και σε άλλους κτηνιατρος και με παρέπεμψε στον Σαντοριναιος.
☹Μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεσαι Κατερίνα, αλλά μη νομίζεις κάτι ''άλλο'' οι φωτογραφίες είναι κάτι σαν μάθημα-γνώση εγώ έτσι το βλέπω. Ξέρω πως δεν μπορεί κανείς μας να κάνει κάτι αλλά αποκτά κάτι σαν οικειότητα-ψυχραιμία με τις ασθένειες έστω και από φωτογραφία... (η άποψή μου, φιλικότατα πάντα)... Όσο αφορά την φωτογραφία συγνώμη μα δεν μου αρέσει να δείτε το κοριτσάκι μου έτσι ταλαιπωρούν.
Η χρήση της φωτογραφίες διευκολύνει ποικιλοτρόπως και γίνεται μάθημα για όλους μας.Όσο αφορά την φωτογραφία συγνώμη μα δεν μου αρέσει να δείτε το κοριτσάκι μου έτσι ταλαιπωρούν.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας