Τέλεια ναι με αλουμινόχαρτο! Στον Σαντορινέο θα πας;Ναι υπάρχει απόσταση δεν μπορεί να λερωθεί με τίποτα επίσης μου είπε να βάλω αλουμινόχαρτο γτ Τετάρτη θα το παω να το δει και είπε θέλει να δει ακριβώς τις κουτσουλιες
Καλημερα. Εγινε οντως εξεταση στο μικροσκοπιο? δεν αναφερεται κατι τετοιο στην απαντηση.Λογικα θα εγινε βεβαιαΤο πηγα εχθες το παπαγαλακι τελικά γτ ανησυχησα ο γιατρος ειπε οτι ειναι υγιέστατη και μου εδωσε προβιοτικά να της δίνω προληπτικα και μήλο ξυλο για να μην παθει κτ και επισης μου είπε να μην το βγαζω στο μπαλκόνι για να μην κολλήσει κτ
Δεν βλέπω πουθενά να το λέει ότι εξετάστηκαν στο μικροσκόπιο, αλλά σαφώς δεν επαρκεί. Μη φυσιολογικές κενώσεις είναι ένας από τους βασικότερους δείκτες άρρωστου πτηνού. Θα έστελνα δείγμα σε κέντρο με δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας.@Nausicaa οι κουτσουλιες εξετάστηκαν στο μικροσκόπιο όπως είπε! Βέβαια εννοείται πως με μια καλλιέργεια σε εργαστήριο θα είμασταν σίγουροι ότι όλα είναι οκευ
Το αλουμινόχαρτο μπαίνει για να μπορέσει να τις δει στο μικροσκόπιο.έβαλα αλουμινόχαρτο όπως μου είπε ο γιατρός για να δει τις κουτσουλιες
To παπαγαλάκι μου δεν είχε τίποτα από αυτά, και πάλι ήταν βαριά άρρωστο. Μόλις δούμε ένα συμπτωμα, έστω και μία φορά, κάνουμε όλα τα τεστ γιατί τα πουλιά αυτά κρύβουν τα συμπτώματά τους. Αν βλέπατε τώρα τον Σκρουτζ θα λέγατε ότι είναι υγιέστατος. Αλλά δεν είναι, είναι βαριά άρρωστος και παίρνει ένα κοκτέιλ φαρμάκων.@Nausicaa πλέον η αμαρα του δεν είναι λερωμένη γενικά μου είπε ο γιατρός ότι άμα έχει κτ θα το καταλάβεις από τις κουτσουλιες ή άμα έχει κενά στο φτέρωμα του ή άμα κάθεται φουσκωμενο δεν εχ3θ τίποτα από τα τρια
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας