Ασθένειες Παπαγαλάκι με λερωμένη η αμάρα, είναι άρρωστο;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Angel12
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Nausicaa εντάξει κοίταξε τρ αμα έχει κτ και δεν το έχω καταλάβει δεν μπορώ να κάνω κτ το πηγα στον γιατρό από εκεί και περα θα δω αν μου δείξει κτ αλλο. Ουτε εγώ πηγαινω τόσο συχνά σε γιατρούς. Αμα έχει κτ αλλο ήμαστε άτυχοι.

*εκείνο είναι άτυχο. Μπορείτε να στείλετε στην Κομοτηνή ή οποιδήποτε άλλο διαγνωστικό κέντρο δείγμα κοπράνων με μερικά ευρώ μεταφοράς και κάποιες δεκάδες ευρώ (από 15 εως 60) για να το βοηθήσετε.

@Nausicaa και το ότι το πηγα στον γιατρό και του αγορασα και καινουργιο κλουβι μου πεφτουν πολλα! Εχω φαει όλα τα χρήματα ολης την εβδομαδας

@Angel12 Δεν διαφωνώ, κι εγώ έχω δύο δουλειές συν το διδακτορικό μου για να φροντίσω τα παπαγαλάκια μου, αλλά τι να κάνουμε, έχουμε την υποχρέωση να τους προσφέρουμε αυτό που τους αξίζει. Άλλωστε δεν επέλεξαν να είναι σε αιχμαλωσία. Δεν γίνεται να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο. Μπορείτε να πάρετε στην Κομοτηνή, να πείτε ότι σας έστειλα εγώ και αν γίνεται κάποιος διακανονισμός στην τιμή ή την πληρωμή.

@meniam και εγώ από ότι είδα από αξιολογήσεις αυτό πιστευω
@Tony Forpus ναι φυσικά αλλά δεν υπάρχουν και πολλες επιλογές διότι δεν έχω ουτε μέσο και εκανα διαδρομή μισή ώρα με το αστικό

@Angel12 επικοινώνησε με το διαγνωστικό κέντρο της Κομοτηνής να σου πουν την διαδικασία για να τους στείλεις δείγμα από τις κουτσουλιές κ μακάρι το αποτέλεσμα να είναι καλό. Όταν παίρνουμε ένα ζωντανό πλάσμα για παρέα όπως λες, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι έχουμε εξασφαλίσει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στα έξοδα του. Εσύ ήθελες να το πάρεις, εσύ έχεις την ηθική υποχρέωση να φροντίσεις για την ευζωια του. Δεν μοιρολατρουμε ούτε το αφήνουμε στην "άτυχη" μοίρα του. Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά τα αποτελέσματα. Σου επισυνάπτω το λινκ. Εάν ξέρεις άλλο διαγνωστικό καλώς, εγώ ξέρω της Κομοτηνής.

Τελευταία επεξεργασία:
@Tony Forpus γιατι βρε Αντωνη εισαι απολυτος,κι εμενα για το budgie μου,ενας αλλος πτηνιατρος στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης,ο Μουστακιδης Κων/νος- μηλοξυδο για 5 μερες μου ειπε(για τις βλεννωδεις κενωσεις με απεπτα σπορια που ειχε ) και την 3η μερα εγιναν φυσιολογικες. Βεβαια του δινω και καθε 2 μηνες το teniazine οπως ειχε πει και ο Σαντοριναιος, και ο Μουστακιδης.

@kika

Γιατι πολυ απλα σε καμια ιατρικη βιβλιογραφια δεν υπαρχει αναφορα σε "αγωγη" με μηλοξυδο.
Οταν πας σε εναν γιατρο δεν περιμενεις να ακουσεις αυτα που γραφονται στις ομαδες του FB.

Να εισαι σιγουρη οτι οι κενωσεις στο budgie σου δεν επανηλθαν απο το μηλοξυδο.
Δεν μπορει το ph του πεπτικου να αλλαξει σε 2 μερες με το μηλοξυδο οταν μαλιστα φαρμακα που ειναι για αυτη την δουλεια χρειαζονται πολλαπλασιο χρονο.

@kika

2 ml στα 100 είναι τίποτα για τα budgies που ειναι γνωστό οτι δεν καταναλωνουν νερο ως είδος

Παιδιά...μηλοξυδο, σκορδονερα,τσάγια,ανθοιαματα και λοιπά μαντζουνια δεν έχουν καμία επιστημονική βάση.
Ειναι σαν αυτούς που πίνουν λεμόνι σε ζεστό νερό και περιμένουν να αδυνατίσουν.

• Like
Αντιδράσεις: jk1980
Back