απο τα αγαπημένα μου :) δες ένα δείγμα :Μου γεννήθηκε μια απορία... Πως να δείχνει αραγε εν ωρα πτήσης;
πως σου φάνηκε το πέταγμα του;Πολύ ωραίο βίντεο Γιώργο! Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
Πετάει η ομάδα!
κοίτα τι σκέφτηκε! :DΤα ποδια μυγοσκοτωστρες και προσπαθει εν πτησει να πετυχει μια !
Δεν είμαι σίγουρος πως είναι αποτέλεσμα φυσικών γενετικών μεταλλάξεων... αλλά ανθρώπων "ποιήματα". Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος.Τι έχει φτιάξει όμως η φύση ε;!
Λοιπόν κάπου είχα διαβάσει για τα "ανατρεπόμενα" περιστέρια αν το βρω θα το γράψωΔεν είμαι σίγουρος πως είναι αποτέλεσμα φυσικών γενετικών μεταλλάξεων... αλλά ανθρώπων "ποιήματα". Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος.
Αυτή η διάχυτη διάθεση για ενημέρωση μέσα σ' αυτό το χώρο με κάνει και τον λατρεύω.Λοιπόν κάπου είχα διαβάσει για τα "ανατρεπόμενα" περιστέρια αν το βρω θα το γράψω
το εχω κοινοποιηση εκει που πρεπει δεν θα ξεμπλεξει ευκολααυτοι που κοβουν δαχτυλα, η σκοτωνουν πτηνα γιατι δεν ειναι καθαροαιμα δεν ειναι εκτροφεις
ανηκουν στο γνωστο ελληνικο ειδος του αμορφωτουψευτομαγκαλαμογιου κτηνους (συνηθως περασμενης γενιας που φεραν τη χωρα εδω που ειναι)
αραγε ενας δικηγορος υπαρχει αναμεσα μας να μας πει αν η παραδοχη αυτου του ''εκτροφεα'' απο τι ΒΕΡΟΙΑ οτι κοβει δαχτυλα αν ειναι κακοποιηση ζωου η οχι;
Σαπούνισμα με κάποιο απολυμαντικό υγρό σαπούνι σε χλιαρό νερό, πολύ καλό ξέβγαλμα με καθαρό νερό... και στέγνωμα πριν πατήσει κάτω.ξερει κανεις πως καθαριζονται τα μαυρα βρωμικα φτερα στα ποδια ευκολα;
Ήρθε πίσω σε σένα;
Εντυπωσιακό!
Πέρα από τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του... Ποια είναι η γενική του εικόνα;
Δηλαδή δείχνει δυνατό ή έχει μαζευτεί;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας