ο Γιατρος μου ειπε ποναει αλλα δεν φωναζειΩχ βρε παιδάκι μου αυτό το σκυλάκι... Πόνεσε καθόλου τελικά;
ξερουμε περιπου το κοστος;
ο Γιατρος μου ειπε ποναει αλλα δεν φωναζειΩχ βρε παιδάκι μου αυτό το σκυλάκι... Πόνεσε καθόλου τελικά;
Όχι δεν σου είπε;ο Γιατρος μου ειπε ποναει αλλα δεν φωναζει
ξερουμε περιπου το κοστος;
Οχι ακομα δεν ξερωΌχι δεν σου είπε;
Αν θυμάμαι καλά δεν έχεις ένα μικρό σε μέγεθος σκυλάκι; Αν είναι κάτω από 15 κιλά απαγορεύεται να κάνεις εγχείρηση ρίξης χιαστού. Και το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με χάπια. Το ίδιο είχε πάθει και ο Πόνγκ οτο πρώτο μου σκυλάκι. Ήταν 9 χρονών και πάνω που έτρεχε άρχιζε να φωνάζει και να πονάει. Η διάγνωση ρίξη χιαστού και τον πήγαμε σε 3 κτηνιάτρους. Μας είπαν όχι εγχείρηση ή επέμβαση. Αλλά χάπια ενδυνάμωσης του χόνδρου και ξεκούραση. Και όντως μετά από καιρό δεν κούτσαινε πια ούτε πονούσε. :)ριξη χιαστη απο βδομαδα θα χειρουργηθει
Πρέπει να είναι υψηλο.. ☹ξερουμε περιπου το κοστος;
Νεοτερα δεν εχωΑν θυμάμαι καλά δεν έχεις ένα μικρό σε μέγεθος σκυλάκι; Αν είναι κάτω από 15 κιλά απαγορεύεται να κάνεις εγχείρηση ρίξης χιαστού. Και το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με χάπια. Το ίδιο είχε πάθει και ο Πόνγκ οτο πρώτο μου σκυλάκι. Ήταν 9 χρονών και πάνω που έτρεχε άρχιζε να φωνάζει και να πονάει. Η διάγνωση ρίξη χιαστού και τον πήγαμε σε 3 κτηνιάτρους. Μας είπαν όχι εγχείρηση ή επέμβαση. Αλλά χάπια ενδυνάμωσης του χόνδρου και ξεκούραση. Και όντως μετά από καιρό δεν κούτσαινε πια ούτε πονούσε. :)
Πρέπει να είναι υψηλο.. ☹
Έχεις νεότερα;
Με. Προβληματισες τωραΝεοτερα δεν εχω
Ειναι μαλτεζακι γυρω στα 5 κιλα
Και καλά έκανα. :) Σκυλάκια κάτω των 15 άντε 10 κιλών δεν χειρουργούνται φια ρίξη χιαστού. Αν θες σου δίνω και τον δικό μου κτηνίατρο για 2η γνώμη.Με. Προβληματισες τωρα
Η αληθεια ειναι οτι ψανχω μια δευτερη γνωνη.Αν και αυτος την βλεπει απο κουταβι τωρα εχω παρατηρησει πολλα θεματαΚαι καλά έκανα. :) Σκυλάκια κάτω των 15 άντε 10 κιλών δεν χειρουργούνται φια ρίξη χιαστού. Αν θες σου δίνω και τον δικό μου κτηνίατρο για 2η γνώμη.
Ό,τι θες.. Ο δικός μου είναι παλαιό Φάληρο και είναι γνωστός γενικά για την εμπειρία. Τον πόνγκο τον είχα πάει και σε έναν στην νεα φιλαδελφεια εξαιρετικό αλλά πλέον δεν πηγαίνουμε λόγω απόστασης..Η αληθεια ειναι οτι ψανχω μια δευτερη γνωνη
Βέβαια συνταγογράφηση και παρακολούθηση συνεχώς.Απλά θέλει προσοχή γιατί μετά μπορεί να πειράξουν το συκώτι ή το πάγκρεας.
Οχι ακομαΤελικά τι έγινε με τον δεύτερο γιατρό;
Το πήγες;
θα μου δωσεις στοιχεια να παρω ενα τηλ?Ό,τι θες.. Ο δικός μου είναι παλαιό Φάληρο και είναι γνωστός γενικά για την εμπειρία.
Εννοείται: https://www.xo.gr/profile/profile-907472029/el/θα μου δωσεις στοιχεια να παρω ενα τηλ?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας