Πολυ καλο το αποτέλεσμα!
120 βίδες με μαχαίρι...δεν είχες ένα κατσαβιδι?
120 βίδες με μαχαίρι...δεν είχες ένα κατσαβιδι?
Αυτό θα πει αποφασιστικότητα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Αφενός γιατί βγάζεις τα κλουβιά εκτός χρήσης αφετέρου γιατί τα πάτηθρα και κάποια αξεσουάρ που είχες στα παλιά ενδεχομένως να μήν ταιριάζουν στην καινούρια. Επίσης επειδή όλα τα κλουβιά είναι ίδια, είναι και όμορφο αισθητικά και βολικό γιατί κάνεις μηχανικά τις ίδιες κινήσεις σε όλα οπότε είναι μεγάλη ευκολία. Αν μπορέσεις και όταν βέβαια γράψε κάποιες εντυπώσεις+- για τα κλουβιά . Μετά από κάνα μήνα που θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Ευχαριστώ. Καλή σου μέρα.μπαλκόνι μου όλο κι όλο είναι 4μετρα*1..οπότε αναγκαστικά για να μπει αυτή ξεστησα όλες τις αλλες
Ολοκληρώθηκε το στήσιμο της κλούβας με τεράστιο κόπο ,μαρτυρησα μπορώ να πω καθώς είχα να βιδωσω 120 βίδες με τεράστια νύχια.. Με τσιμπιδακι φρυδιών έπιανα το κούμπωμα και με μαχαίρι βιδωνα Ήταν ασήκωτη και δεν ήταν κανονικά δουλειά για ένα άτομο και πόσο μάλλον γυναίκα. Σε μια στιγμή έβαλα τα κλάματα ,ήθελα να ξεριζώσω τα νύχια μου με πενσα Τελείωσα όμως και ελπίζω να με βολεψει. Ευχαριστώ πολύ τον @φιλομαθης για τις οδηγίες κατασκευής που μου έδωσε και όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον και τον κόπο τους να με βοηθήσουν και να ψάξουν πληροφορίες.. Είστε η καλύτερη παρέα ,σας ευχαριστώ πολύ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας