Γιατί αφήνεις να περάσουν τόσες μέρες για την αλλαγή; Το κάνετε κι'άλλοι αυτό;Εχω και εγω απο 2 ζευγαρια πατηθρες και τις βαζω εναλλάξ ανα εβδομαδα.
Κάθε πότε να τις αλλάζει Εύα μου; Συχνότερα το βρίσκω κάπως υπερβολικό.Γιατί αφήνεις να περάσουν τόσες μέρες για την αλλαγή; Το κάνετε κι'άλλοι αυτό;
Εμένα μου φαίνονται πολλές Μαρία μου... Εγώ πάντως την αλλαγή την κάνω περίπου κάθε τρείς ημέρες...Κάθε πότε να τις αλλάζει Εύα μου; Συχνότερα το βρίσκω κάπως υπερβολικό.
Όχι είναι υπερβολή και τέτοιες φροντίδες γίνονται απαγορευτικές σε άτομα με οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.Εμένα μου φαίνονται πολλές Μαρία μου... Εγώ πάντως την αλλαγή την κάνω περίπου κάθε τρείς ημέρες...
Εγώ προσωπικά καθαρίσω τις χαμηλές πατήθρες της κλούβας κάθε πρωί με ζεστό νερό, ένα σφουγγάρι και μετά σκούπισμα. Όσο για τις πατήθρες στα άλλα κλουβιά, τις καθαρίσω κάθε 2η γενική που κάνω στα κλουβιά. :)Γιατί αφήνεις να περάσουν τόσες μέρες για την αλλαγή; Το κάνετε κι'άλλοι αυτό;
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη για τίποτα.συγγνώμη που ξεθάβω αυτό το θέμα αλλά επειδή σκέφτομαι να πάω να πάρω καβίλιες, εκτός από καλό πλύσιμο πρέπει να κάτι άλλο πριν τις τοποθετήσω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας