Ασθένειες Περίεργη βραγχνάδα καναρινιού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης cplk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
To τράβηξα μέσα όταν ξεκίνησα τη θεραπεία με το φάρμακο για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θα δω πως θα πάει. Όπως είπα, σήμερα είναι λιιιίγο καλύτερα. Τα δύο πούπουλα δεξιά, και δύο ακριβώς τα ίδια από την άλλη πλευρά συνεχίζουν να εξέχουν των άλλων - φαίνονται δηλαδή σαν αποτραβηγμένα από τα υπόλοιπα. Θα περάσουν δύο/τρεις μέρες ακόμα και θα ενημερώσω πως πάει. Εάν προλάβω, θα βγάλω και φωτογραφίες να δείτε τι εννοώ.
 
@cplk Έχω διαβάσει κατά καιρούς συζητήσεις, στις οποίες ορισμένοι ζητούν βοήθεια για κάτι, προσπαθώντας όμως να πάρουν τις απαντήσεις που τους βολεύουν (γενικά μιλώντας).
Σκέψου σε τι κατάσταση θα ήταν το φόρουμ αν οι "παλιοί" οι οποίοι ασχολούνται χρόνια και έχουν μαζέψει τόσες χρήσιμες πληροφορίες, για να μη κακοκαρδίσουν κάποιον δε γίνουν λίγο "αυστηροί" και δε τον "μαλώσουν". Θα ήταν γεμάτο πληροφορίες που δε θα ήξερες αν είναι σωστές ή έχουν δωθεί για να μη "στενοχωρηθεί" κάποιος. Εξάλλου ακόμα και αυτή η αυστηρότητα, κρύβει μια ευγένια. Αυτό μ αρέσει εδώ μέσα. End of offtopic.
 
Back
Top