Πολύ ωραία Πωλίνα! Δεν είναι όμως κάπως εκτεθειμένα στα αρπακτικά;
Οι περιστεραδες κάθε μέρα ανεβάζουν φωτό με τραυματισμένα η κλεμμένα περιστέρια από αρπακτικά. (((
Τα περιστέρια είναι στο μπαλκόνι, οποτε δεν έχω αλλα πουλια μαζί.Πωλίνα, να δείξεις ιδιαίτερη φροντίδα στην αποπαρασίτωση εφόσον έχεις και άλλα πουλιά στον ίδιο χώρο.
Ευχαριστώ. Τα gouldians έχουν ξεχωριστό δωμάτιο στο οποιο και έγινε κατασκευή τις κλούβας. Εννοείτε τώρα τα περιστέρια είναι έξω. Οποτε τυχαία έπεσαν στο φακό και στα ματια του Γιάννη τα gouldians )Καταπληκτικό το κλουβί και οι Αρχάγγελοι αλλά εμένα το μάτι μου έπεσε σε κάτι gouldian σκέτη κόλαση!
Κώστα δείξε μερικές φωτό από τα πουλια που είχες. Εγώ σε λίγο θα αρχίσω να ψάχνω για άλλο ένα πουλάκι. Και κατά προτίμηση θέλω να βρω ένα Blue Wing Pale Αρχάγγελο.Ένα διάστημα είχα κ εγώ αρχαγγέλους πολύ όμορφο Περιστέρι
Αυτά είναι τα όσα μας έχει δείξει ο Κώστας μέχρι στιγμής. https://community.petbirds.gr/threads/Κώστας-από-Καβάλα-με-περιστέρια-βεντάλιες-παγωνάτα.36921/Κώστα δείξε μερικές φωτό από τα πουλια που είχες
Να το χαίρεσαι Πωλίνα.Και εδώ το νέο μέλος της οικογενειας μας
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας