Καλή Χρονιά και σε εσάς.Κάποια σημάδια δείχνουν πως είναι θηλυκό
Ποια σημάδια είναι αυτά; Δεν θέλω να σε κουράζω, αλλά πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως (εκτός από DNA) ξεχωρίζει κανείς σε μικρή ηλικία ποιο περιστέρι είναι αρσενικό και ποιο θηλυκό.
Και γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις θηλυκό αντίστοιχο στην περίπτωση που το πουλάκι αποδειχθεί αρσενικό; Εννοώ, γιατί δεν πουλάνε θηλυκά; Τα χρησιμοποιούν σε πολυγαμικές αναπαραγωγές;
Μαίρη, αν και πιστεύω ότι δεν αναφέρεσαι σε αυτό, παίρνω την ευκαιρία μιας και το είδα για να πω ότι αυτό το κομμάτι του ράμφους θα πέσει, θα φύγει σε λίγα εικοσιτετράωρα. Λέγεται "δόντι του αυγού" και χρησιμεύει στους νεοσσούς για να σπάσουν το κέλυφος του αυγού κατά την εκκόλαψη.User23658 είπε:Ουαουυυ και ραμφακι περίεργο
Καλέ μην το βγάζεις! Για αυτό τον λόγο υπάρχει για να σπάνε το αυγό. Σε μια μέρα πέφτει μόνο του.User23658 είπε:@Stavros Σταυρε δε το είχα προσέξει Ευχαριστώ που μου το πες και το εμαθα.. Εγω ειδα Γενικά το ραμφος. Τα κοτοπουλακια έχουν εξίσου ένα τέτοιο αλλά μπροστά δεν ξέρω αν χρησιμεύει στο ίδιο πραγμα αλλά μόλις βγουν απ το αυγό εγώ το βγάζω για να μπορουνε να φάνε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας