Γεια σας.. Εγω δηλαδή που έχω στα καναρινακια μου καρδούλα είναι λάθος;
Είναι όχι ακριβώς λάθος, αλλά κάπως αχρείαστη η καρδούλα. Κανονικά θα πρέπει να έχεις κόκκαλο σουπιάς μόνιμα μέσα στο κλουβί, το οποίο είναι πηγή ασβεστίου και κάποιων μεταλλικών στοιχείων σε μικροποσότητες και ιωδίου, που είναι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού τους. Πάρε λοιπόν κόκκαλο σουπιάς και απέσυρε την καρδούλα.Γεια σας.. Εγω δηλαδή που έχω στα καναρινακια μου καρδούλα είναι λάθος;
Δες εδώ! Αλλά γιατί δεν πέρνεις ένα έτοιμο απο petshop? https://community.petbirds.gr/threads/Σουπιοκόκκαλο-στα-πουλιά.17816/#post-194018Ωραία σας ευχαριστώ πολύ.. αν πάω στο ψαράδικο πόση ώρα πρέπει να το βρασω;
Περίπου για δέκα λεπτά, αφού βράσεις πρώτα το νερό. Στη συνέχεια το αφήνεις στον ήλιο να στεγνώσει για μια μέρα και έπειτα το προσφέρεις.αν πάω στο ψαράδικο πόση ώρα πρέπει να το βρασω;
Συγγενικά αλλα όχι αδέλφια. Τα minerals είναι ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα. Το grit είναι τριμμένα όστρακα, πέτρα, κεραμίδι, κάρβουνο. Αν υπάρχει το grit το πρώτο περισσεύει, σε νορμάλ εποχές. Τa minerals όμως δεν μπορεί να συμπληρώσει την έλλειψη του grit. Αν βάλεις GRIT στα πουλάκια θα δείς οτι το τρώνε καθημερινά (ιδιαίτερα το κάρβουνο τελειώνει αμέσως)Η τελευταία φωτό είναιgrit.Τα minerals είναι το ίδιο με το grit?

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας