Γενικά Πληροφορίες για μωρο λαβμπερντ

Maria01

PB New Member
Εγγραφή
12 Ιουν 2015
Μηνύματα
380
Καλησπέρα και πάλι... Τελικά κατέληξαν να. Πάρω μωρακι. Γιατί έτσι και αλλιώς δε βιαζομαι για αναπαραγωγες! Όμως θέλω όσο μπορεί να με ενημερωσετε για φροντίδα και διαμονή!
 
Πόσο μωράκι και ποιοι το αποφάσισαν; Τα μωράκι δεν είναι εύκολη υπόθεση αν χρειάζεται να το ταΐζεις... Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα νεαρό lovebird, απογαλακτισμένο, να τρώει μόνο του.
 
Για φροντιδα και διαμονη υπαρχει πληθωρα θεματων, δεν ηταν απαραιτητο να ανοιξεις καινουργιο.

Μωρο μωρο, οπως σου ειπε κ ο Γιαννης καλο θα ηταν να μην παρεις για γνωστους λογους. Προτιμησε ενα μεγαλυτερο που θα ειναι ανεξαρτητο και θα το μαθεις εσυ σιγα σιγα.
 
Εγώ το αποφασισα.. Τ9 συγγνώμη! Ευχαριστώ παιδιά αλλά το προτιμώ 1 μήνα για να δεθουμε πιο εύκολα.
 
Ρώτησα και μου είπαν ότι 1 μήνα είναι μια πολύ καλή ηλικία αν θέλω να το ταιζω μονή μου!
 
Ρώτησα και μου είπαν ότι 1 μήνα είναι μια πολύ καλή ηλικία αν θέλω να το ταιζω μονή μου!
Επ ουδενί και να έρθει με το ΚΤΕΛ; Δεν γίνονται αυτά. Μην πάρεις κάτω των τριών μηνών πουλάκι. Θα σε μάθει, μικρό είναι και τότε. Για διάβασε πως πρέπει να ταΐζεις ένα μωρό, θα μπορείς να σηκώνεσαι κάθε 2-3 ώρες για τάϊσμα; Και το ρίσκο να σου πεθάνει;
https://community.petbirds.gr/threads/Τάισμα-νεοσσών-στο-χέρι.23537/ . Λιγότερο κόπο θα κάνεις να σε γνωρίσει ενώ θα είναι μεγαλύτερο παρά αυτό και θα είναι και ευάλωτο γιατί δεν θα έχει πάρει τα απαραίτητα αντισώματα από τους γονείς του. Εμπειρίες τέτοιου είδους θα μπορέσεις να αποκτήσεις εκ του ασφαλούς αργότερα όταν με το καλό σου γεννήσουν δικά σου ζευγάρια.
 
Θα το πάρω εγώ η ίδια πολύ Αθήνα
Και πάλι είμαι αρνητική, γνώμη μου φυσικά αλλά δεν είναι αστήρικτη. Εσύ αποφασίζεις, δεν σημαίνει πως δεν θα σε βοηθήσουμε αλλά στο λέω, είναι λάθος.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Εσυ το αποφασισες. Εχεις ηδη βρει ανθρωπο που δινει 1 μηνος μωρο; Για μενα ειναι τελειως ανευθυνος αν το κανει αυτο. Θα ηταν διαφορετικα να πηγαινες στο εκτροφειο του και να ταιζεις μαζι/παραλληλα με τους γονεις για να σε μαθει και οταν απογαλακτιστει να το παρεις, και αλλο να το παρεις απο τους γονεις σε τετοια ηλικια.

Αυτα στα λεμε για να αποφυγουμε πιθανον δυσαρεστες καταστασεις. Με οτι αυτο συνεπαγεται.. Απο κει και περα αν εισαι τοσο αποφασισμενη και θες να το ρισκαρεις, οπως ειπε κ η Μαρια παλι θα βοηθησουμε, αλλα μην επαναπαυεσαι σε αυτο.
 
Παιδιά είναι εύκολο να μου πείτε τι δοσολογια κρέμας χρειάζεται ένα μωρακι λοβμπερντ;
 
Ζυγιζεις το πουλι καθε πρωι (σε ζυγαρια ακριβειας) πριν το πρωτο ταισμα και ταιζεις ποσοτητα ιση με το 12% του βαρους για τα γευματα εκεινης της ημερας. Το επομενο πρωι ξαναζυγιζεις κι αναπροσαρμοζεις καθως παιρνουν βαρος καθε μερα.

Αυτα θα πρεπει σαφως να σου τα πει αυτος που θα στο πουλησει. Αν δεν σου πει ουτε αυτα ασε το πουλι και φυγε.
 
Το πουλακι. Το φαιζουν οι γονείς του... Είναι 3 εβδοναδων εγώ θα το πάρω την άλλη εβδομάδα.. Να του δίνω κρεμουλα 4 φορές τη μέρα; (4εβδομαδων(
 
Επίσης.. Να το έχω σε κουτακι; Με κουβερτουλα μέσα;
 
Θα σου δωσει οδηγιες ο εκτροφεας. Κουβερτουλα καλοκαιριατικα δεν νομιζω να χρειαστει.
 
Ωραία... Επειδή έχω νπερδευτει χρειάζεται να βάζω τη συριγγα αριστερά η δεξιά;
 
Back
Top