... Καθόλου υπερβολικό δεν μου ακούγεται.. Επειδή έκλαψα αυτό το σκυλί όπως τον πατέρα μου(όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό), ορκίστηκα να μην ξαναπάρω σκύλο η άλλο μεγαλόσωμο ζωάκι...
... Είναι όπως όταν χάνεις κάποιον πολύ δικό σου...όταν δε πρέπει να κάνει ευθανασία, ζεις φοβερά έντονες στιγμές... Τέλος πάντων...Δεν ξέρω πως είναι να χάνεις σκυλάκι..
Σίσσυ, από αυτά που διαβάζω, μάλλον προς γιόρκ η κοκόνι μας βλέπω.
Νίκο κάνε καμιά ερώτηση κι εδώ Κοκόνι Ελληνικός Σκύλος συντροφιάς | FacebookKoκόνι πάντως, από το λίγο που έψαξα, δε βρίσκεται εύκολα.
Για στείλε Ανέστη, αρκεί να μη μας "σφάξει" στην τιμή... Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες..Αν ενδιαφερθειτε σοβαρα για κοκονι πες μου να σε συστησω σε εκτροφεα (υπαρχουν 2 απ'οσο ξερω). Ειναι εξαιρετικος και κανει φοβερη δουλεια με την εκτροφη και τα σκυλια του.
Και επίσης μία από τις αρχαιοελληνικές ράτσες σκύλων, έχουνε συγγενείς μας 2 κοκόνι στο χωριό και είναι φοβεροί φύλακες αλλά και πολύ πολύ παιχνιδιάρικαΑν ενδιαφερθειτε σοβαρα για κοκονι πες μου να σε συστησω σε εκτροφεα (υπαρχουν 2 απ'οσο ξερω). Ειναι εξαιρετικος και κανει φοβερη δουλεια με την εκτροφη και τα σκυλια του.
Πρώτον υπάρχουν άπειρα κουταβάκια παρατειμενα και εγκαταλελειμενα στο δρόμο που ούτε καν έχουν απογαλακτιστει! Τόσο άκαρδοι και ασπλαχνοι άνθρωποι υπάρχουν σ αυτό τον κόσμο! Αν μπορούμε να τους αποκαλούμε ανθρώπους... Οπότε μπορείς να βρεις κουτάβι που θα μεγαλώσει κυριολεκτικά στα χέρια σας!Θέλω κουτάβι βρε Αλίκη μου.. Θέλω να μεγαλώσει στα χέρια μας... Και δεν έχω τίποτε με τα ημίαιμα...Αλλά αν θελήσουμε ποτέ να το ζευγαρώσουμε, πάλι ''μπασταρδάκια'' θα βγάλει.. Είναι κρίμα. Όπως και στα καναρίνια (που δεν προτιμώ να διασταυρώνω πια με καρδερίνες γιατί δεν με συγκινούν τα υβρίδια), έτσι και στα σκυλιά καλό είναι να προσπαθούμε για τη διατήρηση της καθαρότητας κάθε φυλής.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας