Αναπαραγωγή Ποια η προετοιμασία για την αναπαραγωγή των lovebirds;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Fotis_K

PB Known Member
Εγγραφή
5 Ιουν 2008
Μηνύματα
3.116
Πόλη
Αθήνα
μηπως καποιος απο εδω μεσα που εχει στα χερια του Lovebirds η γνωριζει γι αυτα θα μπορουσε να μας γραψει την προετοιμασια που κανει για την αναπαραγωγη τους την εποχη την φωλια κτλ. Ακομα και παρατηρησεις για την αναπαραγωγη τους θα ταν πολυ χρησιμες!

ευχαριστω εκ των
προτερων!
 
τα χω δει αυτα και σε ευχαριστω πολυ που μου τα υπενθυμιζεις! Απλα λεω μηπως εχει καποιος να προσθεσει κατι με την διατροφη τις φωλιες που χρησιμοποιει τα υλικα που χρησιμοποει και ειδε οτι τον εξηπηρετησαν παρατηρησεις και διαφορα τετοια! Νομιζω θα ταν πολυ χρησιμα!
 
αφου εσενα εχουν γεννησει τωρα αν δεν κανω λαθος,τι ακριβως θελεις να μαθεις;
για υλικα ο καθενας οτι εχει τους δινει. Απο απλο χαρτι για να το κοψουν λοριδες αυτα, απο φλουδες απο κλαρια χλωρα, πριονιδι τους εβαλε καποιος αλλος, η αλλιος κοβουν μονα τους εφημεριδες απο τον πατο του κλουβιου.

εγω οταν τα βαλω σε λιγες μερες εχω βρει απο φοινικα αυτο που ειναι σαν αχυρο,τοπλυνα και θα τους δωσω αυτο και κατι αλλα μακρυα σαν πεφκοβελονες απο ενα δεντρο που δε ξερω πως το λενε. Αλλα δε ειναι εκει το προβλημα.

αμα εχουν καλη διατροφή και ηρεμο περιβαλλον θα γεννησουν χωρις πολλες πολλεσ απαιτησεις.
 
οκ! Αυτο εννοουσα! Δεν εχω μονο ενα ζευγαρι! Εχω κι αλλο ζευγαρι που θα το βαλω πιο μετα για γεννα! Μηπως μπορεις να μου στειλεις σε πμ την μαρκα της τροφης που τους δινεις; Γιατι αυτη που εχω εχει παρα πολυ ηλιοσπορο και τα παχαινει αρκετα!
 
Back
Top