Φροντίδα Ποιο είναι το κατάλληλο κλουβί για lovebirds;

Nikoletta

PB Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2008
Μηνύματα
727
Πόλη
Άλιμος
Καλημέρα σε όλους!
Σας παρακαλώ, θα ήθελα να με βοηθήσετε αν τελικά για τα Lovebirds είναι καλύτερο το ορθογώνιο ή το στρογγυλό κλουβί.
Σε σχετική βιβλιογραφία διάβασα ότι είναι καλύτερο να έχουν τον χώρο σε ύψος κι όχι σε πλάτος. Οι περισσότεροι λένε ότι τα κυκλικά είναι πιο βολικά για να σκαρφαλώνουν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)
 
τα στογγυλα κλουβια δεν ειναι καταλιλα για κανενα πτηνο!
τα ορθογωνια ειναι τα καλυτερα σε σχημα κλουβια!
 
κοιτα εγω εχω στρογκυλο κλουβι αλλα τα δικα μου ειναι πολυ ευτυχισμενα! το εχω μεταμορφωσει σε εναν μικρο παραδεισο... ειναι πολυ χαρουμενα και δειχνουν πολη ασφαλεια ετσι και αλιως το ενα ηταν σε εκεινο το κλουβι απο πολυ μικρο και το πηρα πακετο με το κλουβι. αλλα συμφωνω πως τατετραγωνα ειναι καλυτερα και στο καθαρισμα και στον χωρο... εγω αν θελησψ να τα ζευγαρωσω πρεπει να αλαξω κλουβι.
 
επεισης το κλουβι πρεπει να εχει εξαρτηματα για να παιζουν τα LOVEBIRDS και να γυμναζονται ιδικα να δεν τα βγαζεις απο το κλουβι... εστω μια κουνια εχω διαβασει πως γυμναζει αρκετα η κινιση αυτη οταν ειναι πανω στην κουνια στο κλουβι που το πηρα το δικο μου ειχαι μεσα μια κουνια και ενα μεγαλο κλαδι πλαστικο αν ειναι δυνατον.
 
Κλουβιά για πουλιά, ποιο είναι το καταλληλότερο; Αν διαβασεις προσεκτικα το αρθρο τα πιο ιδανικα κλουβια ειναι τα τετραγωνα ή τα ορθογωνια απο αποψη χωρου και προς αποφυγη τραυματισμων. Οι δυο πλευρες καλο ειναι να εχουν οριζοντια καγκελα για να μπορουν να σκαρφαλωνουν κιολας.
 
Back
Top