Τι ειναι το Quiko; Πετ σοπ η' μαρκα;
Σημερα βρεθηκα Αθηνα παλι και πετυχα ανοιχτο το πετ σοπ στην Αρμοδιου. τωρα αν ητανε το πρωτο ή το δευτερο δε ξερω, ητανε παντως ενα απο τα δυο που ειναι διπλα διπλα. Ειχε κεχρι σε τσαμπακι και εκανε 1.50ε το κουτακι (νομιζω ειχε 2-3 μεσα). Μετα ρωτησα και στο μικρο πετ σοπ στην Αθηνας (απεναντι απο το παλιο γνωστο πετ σοπ στην Αθηνας) και ειχανε και εκει με 2 ευρο το κουτακι και μου φανηκε πολυ καλυτερο απο το πρωτο στην αρμοδιου γιατι το κουτι ειχε πιο πολλα τσαμπακια και.. Ε γενικα απο το κουτι μου φανηκε πιο περιποιημενο. Τι να σας πω τωρα, διαλεγετε και περνετε!
Παντως 3 πετ σοπ στην Αθηνα εχουνε. αν εχει τελειοσει στο ενα, περνετε απο το αλλο.
Καλησπερα! Μπηκα στο σαιτ που προτεινεις, πολυ ωραιο αλλα...Για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα,
μερικοί αναφέρεστε στον καναρόσπορο & άλλοι στο κεχρί.
Το επεσήμανε η Georgina.
Για να μην αναγκάσουμε τους πετσοπάδες να γίνουν... Εφοπλ
Ένα σκασμό... Κλαδιά με σπόρους...
Διαβασα οτι ναι μεν 4.5Ε το κιλο,αλλα η καθε συναλλαγη που κανεις μαζι τους και στο στελνουν κοστιζει 10Ε!
Ισχύει.Καλησπερα! Μπηκα στο σαιτ που προτεινεις, πολυ ωραιο αλλα...
Διαβασα οτι ναι μεν 4.5Ε το κιλο, αλλα η καθε συναλλαγη που κανεις μαζι τους και στο στελνουν κοστιζει 10Ε!
Ισχυει κατι τετοιο;Ρωταω επειδη ειπες οτι παρηγγειλες
Αυτο ειναι εταιρεια που παραγγελνεις απο το ιντερνετ η υπαρχει και καταστημα; Δεν ειδα κατι τετοιο...
Συγνωμη αν ειμαι κουραστικη αλλα με ενδιαφερει πραγματικα, γιατι τρελαινονται τα ατιμα για το κλαδι κεχριου αλλα προσπαθω να μην τρελανω και την τσεπη μου:D
Στείλε ένα μαιλ στην εταιρία ή κάνε ένα τηλέφωνο να σε ενημερώσουν πλήρως
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας