Σημερα βρεθηκα Αθηνα παλι και πετυχα ανοιχτο το πετ σοπ στην Αρμοδιου. τωρα αν ητανε το πρωτο ή το δευτερο δε ξερω, ητανε παντως ενα απο τα δυο που ειναι διπλα διπλα. Ειχε κεχρι σε τσαμπακι και εκανε 1.50ε το κουτακι (νομιζω ειχε 2-3 μεσα). Μετα ρωτησα και στο μικρο πετ σοπ στην Αθηνας (απεναντι απο το παλιο γνωστο πετ σοπ στην Αθηνας) και ειχανε και εκει με 2 ευρο το κουτακι και μου φανηκε πολυ καλυτερο απο το πρωτο στην αρμοδιου γιατι το κουτι ειχε πιο πολλα τσαμπακια και.. Ε γενικα απο το κουτι μου φανηκε πιο περιποιημενο. Τι να σας πω τωρα, διαλεγετε και περνετε!
Παντως 3 πετ σοπ στην Αθηνα εχουνε. αν εχει τελειοσει στο ενα, περνετε απο το αλλο.![]()
Καλησπερα! Μπηκα στο σαιτ που προτεινεις, πολυ ωραιο αλλα...Για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα,
μερικοί αναφέρεστε στον καναρόσπορο & άλλοι στο κεχρί.
Το επεσήμανε η Georgina.
Για να μην αναγκάσουμε τους πετσοπάδες να γίνουν... Εφοπλ
Ένα σκασμό... Κλαδιά με σπόρους...![]()
Διαβασα οτι ναι μεν 4.5Ε το κιλο,αλλα η καθε συναλλαγη που κανεις μαζι τους και στο στελνουν κοστιζει 10Ε!
Ισχύει.Καλησπερα! Μπηκα στο σαιτ που προτεινεις, πολυ ωραιο αλλα...
Διαβασα οτι ναι μεν 4.5Ε το κιλο, αλλα η καθε συναλλαγη που κανεις μαζι τους και στο στελνουν κοστιζει 10Ε!
Ισχυει κατι τετοιο;Ρωταω επειδη ειπες οτι παρηγγειλες![]()
Αυτο ειναι εταιρεια που παραγγελνεις απο το ιντερνετ η υπαρχει και καταστημα; Δεν ειδα κατι τετοιο...
Συγνωμη αν ειμαι κουραστικη αλλα με ενδιαφερει πραγματικα, γιατι τρελαινονται τα ατιμα για το κλαδι κεχριου αλλα προσπαθω να μην τρελανω και την τσεπη μου:D
Στείλε ένα μαιλ στην εταιρία ή κάνε ένα τηλέφωνο να σε ενημερώσουν πλήρως![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας