Αναπαραγωγή Ποιο είναι το σωστό ζευγάρωμα των καναρινιών gloster που έχω;

παιδια θα προσπαθησω να ανεβασω το ζευγαρι που θελω να βαλω φετος ωστε να μου πειτε την γνωμη σας. Ελπιζω να τα καταφερω. Γιαννη δυστυχως εχω παρακαλεσει αρκετα ατομα ωστε να με βοηθησουν στα πρωτα μου βηματα αλλα συνηθως, επειδη δεν ειμαι σε κανενα συλλογο, δεν με δειχνουν μεγαλη σημασια

-Τα πουλάκια πώς ήλθαν στα χέρια σου; Απο πού τα προμηθεύτηκες;
-Δεν ξέρω ποιούς ρώτησες και δεν σου έδωσαν σημασία. Εδώ πάντως, κν το πρόσεξες, οι τρείς στους τέσσερεις που σου απάντησαν, ανήκουν σε συλλόγους.
-Μια γνώμη θα πάρεις σίγουρα. Αλλα να ξέρεις εξ αρχής οτι η φωτό δεν δίνει όλα τα στοιχεία που πρέπει να εξετάζονται, για ένα καλό ζευγάρωμα.
 
τα πουλια τα πηρα, μετα απο ψαξιμο απο εναν σωστο εκτροφεα αλλα ομως ειναι εκτος θεσσαλονικης. Παιδια απλως θελω να βοηθησω γιαυτο προτεινα να ανεβασω φωτο.
 
Ασφαλώς και να το κάνεις. Αν θέλεις να ρωτήσεις τα ανεβάζεις στο αντίστοιχο θέμα. Για απλή παρουσίαση υπάρχει ειδικό θέμα εδώ, για το σκοπό αυτό. Θα περιμένουμε να τα καμαρώσουμε.
 
δωστε μου λιγο χρονο ωστε να μπορεσω να τα βγαλω σωστα. Θελω την κατανοηση σας αν αργησω!
 
τα πουλια τα πηρα, μετα απο ψαξιμο απο εναν σωστο εκτροφεα...

Βλέπεις οτι δεν φταίω εγώ που γίνομαι "ψείρας" ; Ενα - ένα στα βγάζουμε. Αυτός ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, που έψαξες να τον βρείς πριν τα πάρεις, νομίζεις οτι ΔΕΝ σου έδωσε σωστό ζευγάρι; Γι' αυτό ρωτάς εμάς να σου πούμε;
 
καλα κανεις κ ρωτας μακη απλως πηρα 2 αρσενικα γιατι ειδη ειχα στην κατοχη μου θυληκα γκλοστερ. Θελω να μαθω μεσα απο παραδειγματα κ συζητησεις οσο τον δυνατο περισσοτερες πληροφοριες για αυτη την ρατσα.συμφωνω οτι μεσα απο φωτο δουλεια δεν γινεται αλλα ολοι ειστε δυστυχως μακρια
 
Κύριε Μάκη δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σας, όσο για τον φίλο μας με τα πουλάκια πρέπει να καταλάβει πως εάν θέλει να ασχοληθεί με την ράτσα αυτή που είναι τύπου πρέπει να ασχοληθεί με τον τύπο και όχι με το χρώμα.
 
Back
Top