Γενικά Ποιο κλουβί θεωρείτε κατάλληλο για ένα μπάτζι;

Για την μετακίνηση του κλουβιού δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Θα προσαρμοστεί. Τώρα για την αυγοτροφή που ρωτάς μπορείς να την αφήνεις όλη μέρα αν δεν έχεις προσθέσει λαχανικά ή φρούτα. Το βράδυ θα πρέπει όμως να την αφαιρείς γιατί όση έχει περισσέψει σίγουρα θα έχει μέσα κάποιες ακαθαρσίες. Βέβαια με ένα πουλάκι θα σε συμβούλευα να δίνεις αυγό βραστό, δεν σε συμφέρει να πάρεις αυγοτροφή, εκτός αν σου δίνει κάποιος γνωστός σου εκτροφέας που έχει κατανάλωση και έχει πάντα φρέσκια. Για τις χύμα αυγοτροφές από τα pet shop ισχύει ότι και για τις τροφές, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, γιατί δεν έχουν τόσο μεγάλη κατανάλωση.
 
@redionreddies Υπάρχουν εκατομμύρια τύπου άρθρα-δμοσιεύσεις με διάφορες αποψεις σχετικά με τα πάντα στο διαδίκτυο. Δεν μπορούμε να δίνουμε βάση σε ότι διαβάζουμε ειδικά όταν δεν πρόκειται για επιστημονική έρευνα ούτε και να τα παίρνουμε όλα τις μετροιτίς ενώ δεν γνωρίζουμε καν ποιος τα γράφει.

Ας το δούμε πιο συνολικά. Ποιο το νόημα να έχεις ένα πλάσμα το οποίο έχει φτιαχτεί να μην μένει ποτέ ακίνητο σε ένα σημειο, "βιδωμένο" κι ακίνητο κάπου?
Οκ δεν είναι μόνο το ανώνυμο άρθρο, αλλά συμφωνώ σαν γενική εικόνα ότι το σπίτι τους θα πρέπει να παραμένει στάσιμο για να νιώθουν ασφάλεια. Φυσικά όμως και ο καθένας μας εχει διαφορετική άποψη:)
 
Δεν ήθελα να εκφράσω την άποψη μου γιατί στα 2 προηγούμενα σπίτια αλλού ήταν την ημέρα (για να είμαστε όλοι μαζί) και αλλού την νύχτα όπου κοιμόταν. Πλέον είναι σε σταθερό μέρος. Βέβαια φέτος το καλοκαίρι πήγανε συνολικά 12 φορές στο σπίτι στην Πρέβεζα. Κάποιες φορές φεύγαμε το Σάββατο βράδυ, κάποιες φορές Κυριακή πρωί. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως η μετακίνηση δεν τα πείραζε καθόλου. Μόνο την πρώτη (και για την Πρέβεζα 2η φορά) ήταν πιο "μαζεμένα" κάθε φορά μέχρι να μάθουν το νέο μέρος. Οπότε δεν πιστεύω ότι έχουν θέμα με την μετακίνηση είτε εντός σπιτιού είτε εκτός όταν συμβαίνει συχνά.
 
Back
Top