Γενικά Ποσα χρονια ζει το φανετο;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης johni98
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ian εμένα με εξοργίζει που ψάχνει τρόπο να εξασφαλίσει καλή ζωή σε άγριο πουλί μέσα στο κλουβί! Και παριστάνει το χαζό για να μην το δεχτεί..

Και παριστάνει το χαζό
Νίκο, η άποψή σου είναι σεβαστή όπως και οποιουδήποτε άλλου εδώ μέσα, αλλά τη επόμενη φορά που κάποιο μήνυμά σου θα απευθύνει προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς τον συνομιλητή σου, θα υπάρξει πρόβλημα.

Δεν φταίω εγώ που 3 μέρες αυτό παριστάνει και παραβιάζει τους κανόνες για τα πιασμένα πουλιά..

• Like
Αντιδράσεις: adreas
Ο cardelhnio και ο andreas γιατι νομίζεις αρέσουν τα ποστ μου; Γιατί αυτά που λες δεν γίνονται! Μην επιμένεις για κάτι που δεν ξέρεις! Και αν βρεις καρδερίνες εκτροφής με 65 ευρό φέρε μου καμιά 10αρια
εχω βρεθει σε τετοιο χωρο... η τιμη που ειπα ειναι ενδεικτικη.. Δεν γνωριζω ποσο τα παιρνουν ξερω μονο οτι γινεται αυτη η δουλεια καθως τα δασαρχεια πλεον στην χωρα μας δεν μπορουν να περιορισουν τα κυνηγια και ετσι αναπλαθουν τους πληθυσμους
Το θέμα δεν είναι η τιμή πώλησης του φανετου της καρδερίνας του φλώρους του λουγαρου... Αν είσαι άξιος ο άλλος σε εμπιστεύεται και σου χαρίζει κιόλας.
Οι απατεώνες είναι πολλοί και όχι μόνο εκτροφης φτηνά δεν παίρνεις αλλά άγριο ακριβά.
Το δασαρχείο δεν θα κοιτάξει να αναταράξει και να ελευθερώσει εκτροφης θα κοιτάξει να μειώσει τα πιασμενα.
Κάνε ότι θες εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι.
δεν μπορεις να ξερεις ομως ποτε... Το δευτερο πουλι π παρηγγειλΑ ΚΑΙ ηρθε σημερα ειναι εντελως ηρεμο, δεν αντιδρα σε τιποτα και ειναι λες και εχω καναρα σε κλουβι. Για αυτο λεω. ειμαι καθαρα αντιθετος σε αιχμαλωσιες απλα δεν εχω σιγουρευτει!

Δεν φταίω εγώ που 3 μέρες αυτό παριστάνει και παραβιάζει τους κανόνες για τα πιασμένα πουλιά..
δεν παραβιασα κανενα κανονα διοτι εσυ ισχυριζεσαι πως προκειτε για αιχμαλωσια.. Δεν αποδεικνυεται κατι τετοιο και απλα τρεις μερες με κατηγορεις ασυστολως και πολυ απλα σ λεω πως δεν ειμαι σιγουρος περι τινους προκειτε! Οποτε εφοσον σου δινω μια τετοια απαντηση δεν συνεχιζεις τις κατηγοριες γιατι και ΕΣΥ δεν εχεις ιδεα και ουτε μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι ειναι το πουλι π εχω εγω πλεον στην κατοχη μ !

Μήπως σου δώσανε σκούρα καναρα και όχι φανετο;
Πουλί ακόμα και εκτροφης την συμπεριφορά καναρίνιου δεν την έχει.

• Like
Αντιδράσεις: adreas
Άκου να δεις εμείς εδώ μέσα δεν πρόκειται να κάνουμε κανενός τον αγροφύλακα η αστυνόμο πρόβλημα σου αν έχεις άγρια η δεν έχεις αλλά να έχεις άγρια και να το φωνάζεις ε αυτό παραπάει και μη προσπαθείς να αποδείξεις τα περί δασαρχείου ότι έχουν και αναπαράγουν πιασμένα και τα πουλούν μετά κανένας οργανισμός δεν ξέρει από εκτροφή και αναπαραγωγή πέρα από πέρδικα και ορτύκι αυτά είχα να γράψω και τελείωσα με αυτό το θέμα.

Καλά που πήρες και εσύ τη σωστή θέση Αντρέα γιατί αυτός με κούρασε με τα χαζά που έλεγε και με την περηφάνια του για την κατοχή ενός άγριου πουλιού..

Σχετικά θέματα

Back